reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziecko spi ale za nim usnela to mnie tak wymeczyla ze szok.Ostatnio albo lapie mnie za uszy i trzyma lub wklada palce do ust lub mi w oczy,wogole bawi sie moja twarza a juz nie mowie jakie mam wlosy potargane:szok::tak::-)i do tego ze sto razy mnie caluje!
Zapomnialam napisac ze ostatnio jak jej mylam wlosy to juz nie miala takiego siana:tak:xciekae co jutro bedzie jak wstanie :confused::-DBylam tez dzis u fryzjera zapytac sie ile by kosztowal balejaz dwu kolorowy na moje wlosy to krzyknela mi 180 zl :szok::szok::szok::szok::szok::szok:i to nie byl jakis salon fryzjerski tylko klitka mala dwa na dwa:baffled: no coz jeszcze sie zastanowie:eek::eek::eek:Winko dobre wlasnie zaczelam pic;-)ostatnio lubuje sie w Kadarce ;-):-p
A co to juz nikogo nie ma :confused::-(
noelia super ze urodzinki sie udaly:tak:pewnie dziecko jest najbardziej zadowolone bo nowych zabawek przybylo:tak::-D

reklama
mieliśmy dzis fajny dzień bo bylismy długo na dworze, potem u moich rodziców a tam była moja siostra z córkami, więc Maja znów się wyszalała, moje siostrzenice traktuja Maję jak taka żywa lalkę i robia z nią różne dziwne rzeczy, a ona ma z tego radochę :happy: najlepsza zabawa to ciaganie Majki w kocu po całym mieszkaniu :-D

Pycha no widzisz jaka roznica:szok:ale ja mam dlugie wlosy i moze dlatego,choc juz sama nie wiem:no::baffled::dry:A Maja rzeczywiscie ma radoche po takiej zabawie:-)
nalalam sobie drugi kieliszek wina i juz pol butelki nie ma :tak::confused::-D

Pycha to jade do was do fryzjera:tak:liczac koszty podrozy to pewnie wyjdzie to samo ale przynajmniej bede miala wycieczke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da tak na powaznie to musze poszukac czegos tanszego ale tu mi pasowalo bo blisko domu:dry:moze jeszcze kolo tesciowej sie spytam w zakladzie fryzjerskim:confused::baffled:
a no to zdrowka:-)przynajmniej sama nie pije :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny, a jak sobie radzicie z tzw. rytuałem dnia? Dziecko powinno mieć stałe pory na stałe punkty dnia. Mnie one czasem wychodzą bokiem, zwłaszcza teraz zimą. Latem wychodziłam na cały dzień do parku i spedzałam go z koleżankami mamami, a teraz wybiegamy na godzinkę i to nie zawsze o tej samej porze i .. można umrzeć. Mąż pracuje, więc oczywiste, ze go nie ma przez większość dnia. A ja czasem kota dostaję, jeszcze jak sama czuję się gorzej, albo Małej coś doskwiera.. :baffled:
Czy winko to dobre rozwiązanie? ;-) :no:

Do góry