reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie drogie Mamuśki !

Pierwsze urodzinki za nami.Udało się,solenizant baaardzo zadowolony:-) :-) :-) .Goście dopisali,prezenty super-głównie zmotoryzowane.Kacper nie mógł oczu oderwać od samochodzików jezdzących po całym pokoju i wyjących jak koty obdzierane ze skóry:szok: :szok: :szok: .Jak ja to przetrzymam?A gdy zobaczył rowerek to już mu szczęka opadła.Do samej kąpieli przesiedział na rowerku i trzeba go było wozic dookoła pokoju.
Ogólnie rzecz biorąc było OK.Tylko ja tak szybko padłam,ze nie byłam w stanie dołączyć się do Was i powinkować w miłym towarzystwie....szkoda.

Noelia-ja poszłam na łatwiznę i impreza odbyła się ogólnie na słodko.Tort,ciasto i drobne ciasteczka,a dla tych co nie mogą słodyczy to na słono-paluszki,krakersy i różne pogryzaczki.Tort zamawiałam w cukierni i dobrze zrobiłam ,bo był przepyszny/szkoda ,że Kacperek nie mógł zjeść ze względu na swoją alegię/.Oczywiście szampan,winko,kawa i napoje.Na tym koniec.Nie bawiłam się w żadne obiady i kolacje,sałatki itp.Też chciałam
spędzić ten wieczór z dzieckiem a nie w kuchni.:zawstydzona/y: :tak: :tak: .

Novaczka-u nas też wszystko idzie według stałego rytmu.Czasami zdarzają się drobne zmiany,ale to wynika z jakiejś potrzeby.Ogólnie wszystko toczy się jednakowym rytmem co odpowiada i mojemu dziecku i mnie także.
A jeśli chodzi o winko.To jest dobre na wszystko.I na smuteczki i na radość.Tylko w odpowiedniej ilości oczywiście:laugh2: :laugh2: :laugh2: .

Nikita-trzymamy kciuki,wszystko MUSI być dobrze.

Czesc, u nas piekna pogoda, slonko przyswieca i jest przyjemnie.:tak: Wczorajsza impreza urodzinowa bardzo sie udala, maly byl w super humorze i cieszyl sie prezentami:tak: :-) Goscie tez dopisali i ogolnie bylo wesolo, dzis odjechali ostatni goscie:tak: Teraz odpoczywamy, bo przygotowan bylo co niemiara, jeszcze wisza girlandy i balony:tak: kilka lezy u Erika w pokoju na podlodze, bo lubi sie nimi bawic:tak:
Jak znajde zdjecia, to je wkleje:baffled: :wściekła/y:

A u nas bylo wlasciwie wszystko do jedzenia, zaprosilismy na brunch, czyli sniadanie z lunchem,goscie jedli,na co w danej chwili mieli ochote, bo zrobilismy szwedzki stol:tak: . Mielismy dwa ciasta i tort, roboty mojej mamy i mojego meza:tak: . Napoje, wina, piwo i szampany, rozniste salatki, owocowa, z mozarella, makaron z dwoma sosami, wedline, buleczki,jajeczniczke z krabami itd. Tort wyszedl pyszny z kremem capuccino:tak: :-) Mysle, ze nikt glodny nie wyszedl:tak: ;-)

To imprezki się nam udały :tak:

Donatella ja tez w końcu zpasowałam i zrobiłam na słodko ,tort ,4 placki i było to stanowczo za dużo ,bo wszyscy się tortem opchali ,kawa i winko :tak: i tal bedę teraz Emi urodzinki obchodzic ,i wszyscy w rodzince już będą wiedzieć że tort ,placki kawa i winko ooo :tak: :-)

Obiadek własnie jem ,Emi juz po obiadku smacznie spi:tak: wygłupiałam się z nią dzisiaj ,tańczyłyśmy a potem Emi postawiłam przed zlewem z miska wody i pomywała swoje garnki i łyżki ze swojej kuchni ,ostatnio to jej najlepsza zabawa:tak: :tak: :-D :-D a z jakim zapałem zlew szoruje:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Póxniej najprawdopodobniej pojedziemy dzidzkę oglądac ,już sie niemoge doczekać :tak:

Noelia super zdjatka z niunia:tak: My tez stwierdzilismy, ze pierwsze urodzinki to byl wyjatek i dlatego zdecydowalismy sie je bardzo hucznie obchodzic. Nastepne urodzinki malego beda juz skromniejsze z ciastami i slodyczami:tak: Nastepne hucznie obchodzone, beda pewnie te 18ste:tak: :-)

Aga hucznie to obchodzilismy chrzciny i roczek ,żarcia tyle mielismy że się stół uginał ,ale dalej urodzinki juz tak bedę robić:tak:

reklama
Byliśmy u malusiej kruszynki ,jaka to żywa istotka wciąż oczka otwarte miała i sie rozgladała do okoła :dull: :surprised:

Emi juz spi ,i ja zaraz do wyrka zmykam :tak: :tak:

Do góry