nikita000
AGATKA
dzieki wielkie jestescie kochane ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.Jak ja to przetrzymam?A gdy zobaczył rowerek to już mu szczęka opadła.Do samej kąpieli przesiedział na rowerku i trzeba go było wozic dookoła pokoju.
.
.
Wczorajsza impreza urodzinowa bardzo sie udala, maly byl w super humorze i cieszyl sie prezentami
:-) Goscie tez dopisali i ogolnie bylo wesolo, dzis odjechali ostatni goscie
Teraz odpoczywamy, bo przygotowan bylo co niemiara, jeszcze wisza girlandy i balony
kilka lezy u Erika w pokoju na podlodze, bo lubi sie nimi bawic

. Mielismy dwa ciasta i tort, roboty mojej mamy i mojego meza
. Napoje, wina, piwo i szampany, rozniste salatki, owocowa, z mozarella, makaron z dwoma sosami, wedline, buleczki,jajeczniczke z krabami itd. Tort wyszedl pyszny z kremem capuccino
:-) Mysle, ze nikt glodny nie wyszedl
;-)
i tal bedę teraz Emi urodzinki obchodzic ,i wszyscy w rodzince już będą wiedzieć że tort ,placki kawa i winko ooo
:-)
wygłupiałam się z nią dzisiaj ,tańczyłyśmy a potem Emi postawiłam przed zlewem z miska wody i pomywała swoje garnki i łyżki ze swojej kuchni ,ostatnio to jej najlepsza zabawa
a z jakim zapałem zlew szoruje

My tez stwierdzilismy, ze pierwsze urodzinki to byl wyjatek i dlatego zdecydowalismy sie je bardzo hucznie obchodzic. Nastepne urodzinki malego beda juz skromniejsze z ciastami i slodyczami
Nastepne hucznie obchodzone, beda pewnie te 18ste
:-)