reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj widze że dzis dzien kończy sie nerwowo :-D

a najgorsze jest to że wieczorami nie jem, bo chcę schudnąć, a z tych nerwów nażarłam sie i teraz znów jestem wściekła na siebie :wściekła/y:

i na dodatek pewnie nie będę mogła zasnąc :wściekła/y:

reklama
SEWA podzielam twoje uczucia przed chwila dzwonil moj tato do mojej mamy ze pozniej wroca z pracy do mnie maz nawet nie zadzwonil pewnie wroci podciety czyli wcale nie praca sie przedluzyła ale jakas imprezka zkrecila
chyba mam dosc
klamstw
picia
:no::wściekła/y:

A my dziś prawie cały dzień spędziliśmy w ogródku mojej siostry. Z tego wszystkiego strasznie zatęskniłam do przytulania mojego Słoneczka (teraz słodko śpi w łóżeczku :-))

Oj niedobre te chłopiska na wiosnę. Czasami sobie myślę, że mieszkanie osobno w innych miastach ma też swoje plusy. Zauważyłam, że mniej się stresuję.:tak:

Pycha ja z tego rozwścieczenia to też siedzę i się:wściekła/y: objadam :wściekła/y:
a najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja siedzę sama w domu i nawet nie mam na kogo powarczeć:wściekła/y: :tak:
ja tez nie mogę pwrzeszczeć, bo najpierw Majka była to musiałam sie powstrzymywac, a potem poszła spac, to tez nie, bo bym ja obudziła :wściekła/y:

ale juz mi troche przechodzi, mąż tak bardzo skruszony, ze juz mieknę :-p

na dzis spadam, nie będe smęcić :-)

dobranoc :-)

moj tez juz wraca pisal łaskawie niby maja duzo pracy zobaczymy jaki wroci jak po piwie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
ja tez spadam spac musze sie wykąpać i chyba zrobie tak jak ty SEWA relaksujaca kąpiel tylko ze mnie zaraz bedzie poganiac mama ze tez chce sie myc:eek:
no nic postaram sie przynajmniej zrelaksowac:tak:
DOBRANOCKA DZIEWCZYNKI

reklama
no niemożliwe że nikogo tu jeszcze nie było :no:

a tak wogóle to DZIEŃDOBEREK :-)

juz mi dzis lepiej, ale od samego ranka znów nerwy............... juz nie kupuje więcej na allegro............... 19 lutego wpłaciłam kase, a gościu dopiero wczoraj mi wysłał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry