reklama
Kurczę tak jak was czytam, to stwierdzam że macie strasznie ambitne plany. Ja mam +10 pewnie jeszcze trochę dojdzie teraz ważę 66 kg, Miałam założenie nie przekroczyć 70 kg i chyba się uda. Mam nadzieję że nie zostanie mi na wieczność kolejne 5 kg tak jak po pierwszej ciąży bo ćwiczyć to ja za bardzo nie lubię.
Po wizycie...
Młoda waży 2 kg :-), różnica między OM a USG 9 dni, ale to mniej więcej tyle samo ile zawsze, więc nie zwracamy uwagi. Ułożenie miednicowe, podobno ma coraz mniej szans, że się obróci. Kolejna wizyta za 3 tygodnie, jeśli nadal będzie w tym położeniu to się umówimy na CC.
Co do tego brzucha to faktycznie rozszedł mi się mięsień w kresie białej czy coś. Lekarz powiedział, że niestety ciąża zmienia trochę figurę, ale myśli, że szybko dojdę stanu sprzed. Oby!
Młoda waży 2 kg :-), różnica między OM a USG 9 dni, ale to mniej więcej tyle samo ile zawsze, więc nie zwracamy uwagi. Ułożenie miednicowe, podobno ma coraz mniej szans, że się obróci. Kolejna wizyta za 3 tygodnie, jeśli nadal będzie w tym położeniu to się umówimy na CC.
Co do tego brzucha to faktycznie rozszedł mi się mięsień w kresie białej czy coś. Lekarz powiedział, że niestety ciąża zmienia trochę figurę, ale myśli, że szybko dojdę stanu sprzed. Oby!

Heh, no pewnie masz rację. Ja przez moment myślałam, że to waga i wiesz... oczy mi wyskoczyły!!!mysle, ze chodzi o wiek![]()

dbdg - fajna waga już jest Malutkiej, coraz większa i cięższa i coraz bliżej końca
kitek85
Zaciekawiona BB
Wy się martwicie że przybieracie a ja mam zmartwienie że chudnę...dxidzia duża wszystko ze mnie wyjada...
Buba, ja tam jestem zdania, że Ciebie to remont i zamieszanie z nim związane "odchudza".
Ja mam prawie 14kg na plusie, 10.09. się dowiem czy to tylko ja czy Mała też przybrała
reklama