reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Kurczę tak jak was czytam, to stwierdzam że macie strasznie ambitne plany. Ja mam +10 pewnie jeszcze trochę dojdzie teraz ważę 66 kg, Miałam założenie nie przekroczyć 70 kg i chyba się uda. Mam nadzieję że nie zostanie mi na wieczność kolejne 5 kg tak jak po pierwszej ciąży bo ćwiczyć to ja za bardzo nie lubię.

Po wizycie...
Młoda waży 2 kg :-), różnica między OM a USG 9 dni, ale to mniej więcej tyle samo ile zawsze, więc nie zwracamy uwagi. Ułożenie miednicowe, podobno ma coraz mniej szans, że się obróci. Kolejna wizyta za 3 tygodnie, jeśli nadal będzie w tym położeniu to się umówimy na CC.

Co do tego brzucha to faktycznie rozszedł mi się mięsień w kresie białej czy coś. Lekarz powiedział, że niestety ciąża zmienia trochę figurę, ale myśli, że szybko dojdę stanu sprzed. Oby! :-D

oo haha alez ja nie domyslna, my tu o wadze to sobie pomyslalam, ze o wage eli chodzi, ale napewno kasik ma racje :)

dbdg widzisz, super wiadomosci, córeczka nie taka malutka, jest ok, a z cc tez chyba jestes zadowolona co? :p

36 tygodni :-) 9 miesiąc rozpoczęty ... ostatnia prosta :szok:

Załączniki

• 11951756_772197566222469_618614232353557200_n.jpg
    11951756_772197566222469_618614232353557200_n.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry