reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ciekawe kiedy ja sobie w koncu zrobie wlosy:confused:.Chce sobie zrobic balejaz dwu kolorowy,czarno bialy.:tak:Ale nie mam z kim dziecka zostawic na te 3 godziny:no:,Zreszta ona ciagle tylko ze mna i nawet z tata jak jest i mnie dluzej nie widzi to juz jest placz:baffled:

Ja tez powinnam wybrac sie do fryzjera bo właski juz coraz trudniej mi ułorzyc:-(

Iwonka ja tez sie zastanawiam nad takim bujaczkiem:-) tylko nie moge sie zdecydowac czy chce ten czy taki dla dwojki dzieci:-)

a ... zapomniałam dodac, że moje dziecko przestraszyło sie mnie jak wróciłam od fryzjera :no:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DMoja tez kiedys sie wystraszyla jak zmienilam na calkiem inny kolor:-D:tak::baffled:

Iwonka ja tez sie zastanawiam nad takim bujaczkiem:-) tylko nie moge sie zdecydowac czy chce ten czy taki dla dwojki dzieci:-)
Ja tez myslalam ale w sumie ona sama bedzie sie bujac przez wiekszosc czasu a na tym podwojnym to samemu juz sie nie da s:no:a widzialam ze sa tez trzy osobowe,ale jak pokazuja na zdjeciu na tym bujaku te dziecko nie wyglada jakby mialo sie bujac:confused::confused::confused::confused:
Ok skoki odwolane to chociaz dobranocke normalnie puscili:tak::-)
Pycha A do jakiej kwoty ta spacerowke szukasz?

hej
a co do wózków, to dzięki za rady :-) jak zwylke nic znów nie wiem :-D :-:)baffled:
może którejś z was wpadnie w oko jakaś inna parasolka do 6 kg, to prosze o namiar

Pycha, ja ostatnio kupiłam leciutką parasolkę (4 kg), firma ZOTTY (musiałabyś wejsć na stronę, by obejrzeć). Ale jeśli zależy Ci, by wózek miał rozkładane plecy do leżenia, to nie szukaj parasolek, tylko spacerówki. Ta, którą ja kupiłam nie rozkłada sie do leżenia, ale moja Martynia nie śpi na dworze, raczej ona jest na "przebiegi" i do transportu komunikacją miejską. Wiesz, nie ma idealnych wózków. Jak są dobrze składane, to nie rozkładają sie do leżenia, a jak chcemy lekki, to z kiepską amortyzacją. Zawsze jest coś za coś. Nie wiem co jest dla Ciebie najważniejsze, wiec nie mogę bardziej doradzić.
Życzę powodzenia w poszukiwaniach i jak się na coś zdecydujesz, to się pochwal.
Pozdrawiam.

Hello, wreszcie weekend i fajnie. :tak: :-) Wszystkim solenizantom i jubilatom zyczymy wszystkiego najlepszego!! A chorowitkom powrotu do zdrowka!

Dzisiaj bylismy z Erikiem na spacerku przy okazji zrobilismy zakupki. A teraz siedze i nic nie robie bo jestem padnieta:baffled:

Ja juz sie wymylam i chyba pojde do lozeczka po byczyc sie:-DDziecko mi dzis szybko usnelo ale za nim zasnela jak zwykle byly przytulanki i buziaki:tak::-)I zawsze mnie obejmuje raczkami i tak zasypia ostatnio:-DAch moja pieszczoszka.:-DJutro i w niedziele chyba na spacerek nie pojdziemy jak ma padac:no::baffled::wściekła/y::eek::dry::confused::sick::-(To do jutra:-)Dobranoc:-)

Ja jak zwykle nocny marek:-D :-D :-D :-D nie mogę ostatnio sypiać:-( :baffled: :confused: , to siedzę przy kompie dłuuuugo:tak: Poczytałam co napisałyście i zobaczyłam, że zniknął mój popołudniowy post:wściekła/y: :baffled: Nie wiem o co chodzi:confused: Oglądałam dziś pogodę na przyszły tydz. i trochę mnie dobiła:-( zimno, deszcz i śnieg. Ja nie chcę:no: :no: :no: Weekend też paskudny zapowiadają:-( Szkoda. Już tak pięknie było:tak: :tak:

Pycha jak Jędrek miał 8 m-cy to radykalnie obcięłam włosy i nie poznał mnie, nie chciał do mnie iść na ręce. Ryczał tak, że mała bania:tak: :-D Dopiero jak cyca poczuł to doszedł do wniosku, że to ja. Ale jeszcze z dwa dni dziwnie się przyglądał.

Iwonka fajną tą bujawkę kupiłaś. No i jak jutro bym się nie pojawiła to udanej imprezy Ci życzę:tak: :tak:

Dziewczyny, a z glutkami nie ma żartów;-) Jeszcze z zielonymi.... chyba bez lekarza się nie obejdzie.:tak: :tak: Wszystkim katarom mówimy nie.;-) Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Ooooo! Coś mnie spanie bierze :tak: uciekam do wyreczka. Dobranoc.

reklama
Witam! Jeszcze nikogo nie ma:no:Moje dziecko mi zrobilo pobudke o 5 rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Choc i tak z lozka wstalam o 7.30:tak::-)Za oknem pochmurno i pada i do tego wieje :wściekła/y::baffled::dry:Rzeczywiscie ja dzis tez sluchalam pogody i tak ma byc caly tydzien i nawet gorzej bo chlodniej i opady sniegu nadaja:wściekła/y::-(Miejmy nadzieje ze to juz ostatnie ochlodzenie:tak::-)
:-):-):-)MILEGO WEEKENDU:-):-):-)

Do góry