reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dziewczyny muszę się pochwalić. Byłam dziś na pierwszym USG. Wiem, że jestem w bardzo wczesnej ciąży i tak jak się obawiałam serduszka jeszcze nie zobaczyłam. Zobaczyłam za to DWIE fasolki :-):-):-):-):-).
Jedna ma 4,4 mm a druga 3,9 mm. Zdjęcie z USG wygląda jak sowa, która ma dwa duże oczy.:-D:-D:-D

Nie potrafie wam opisać jak bardzo się Ciesze.

reklama
Dziewczyny muszę się pochwalić. Byłam dziś na pierwszym USG. Wiem, że jestem w bardzo wczesnej ciąży i tak jak się obawiałam serduszka jeszcze nie zobaczyłam. Zobaczyłam za to DWIE fasolki :-):-):-):-):-).
Jedna ma 4,4 mm a druga 3,9 mm. Zdjęcie z USG wygląda jak sowa, która ma dwa duże oczy.:-D:-D:-D

Nie potrafie wam opisać jak bardzo się Ciesze.
WOW Gratulacje podwojne :-D:-):-):-):-)

Kunda
zycze tobie sily,zdrowia,szczescia,milosci i przepieknej,zdrowej dzidzi.
Oby swiat byl dla ciebie dobry i wszystkie troski odeszly w sina dal.

:-D :-D :-D :-D JENY! bardzo sie ciesze Twoim szczesciem i trzymam za was kciuki:-D ale cudownie- DWIE DZIDZIE:-D GRATULUJE Z CALEGO SERCA!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Nie czytalam, nie wiem co u Was bo dopiero wrocilam z Bayern! jestem padnieta ale jak znajde chwile to do as zajrze!!! Trzymajcie sie i pozdrawiam wszystkie nowe i "stare" zafasolkowane!!!

Jenny wielkie gratulacje raz a dobrze...super:-) :-) :-)

Za zyczonka pieknie dziekuje:-)

Wizyta przebiegła miło, pani doktor była troche zdziwiona ze tak szybko po cc ale trudno:-) Usg jeszcze nie mialam...teraz mam zrobic badanka a nastepna wizyta po swietach i wtedy załorza mi karte ciazy i moze dostane skierowanie na usg:-)

reklama
Do góry