reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
ja chyba też będę spadać, szukałam jeszcze jakiegoś żyrandola czy czegoś w tym stylu do pokoju maluszka, bo na suficie wisi samotna żarówka (tzn panowie fachowcy postarali się i założyli kawałek innego żyrandola, żeby goło nie wyglądało:baffled: ), ale za dużo tego jest, jak coś fajnego to ceny kosmiczne, chociaż ta lampa wydaje mi się dość ciekawa (taka trochę inna)

no dobra, miałam iść, to idę (do banku się dostałam, kasę wydałam, więc jest ok) wszystkim, które jeszcze nie śpią życzę miłej nocki:tak:

A ja uciekam do pracki :-( dobrze, że dziś tylko do 13, bo z tym kaszlem będzie ciężko. Będę szczekać na moje dzieci ;-)

reklama
DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WAM UDANEGO DLUGIEGO ODPOCZYNKU, BAWCIE SIE DOBRZE ALE NIE ZA DOBRZE :-) HIHI, BO JUZ NA SZCZESCIE NIEDLUGO NIE BEDZIEMY MIALY WIELE CZASU NA TAKI ODPOCZYNEK :-)

Do góry