reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
iwonka jak fajnie dziewczynki sie bawią :-)

Ewcia wstawaj i pisz jak nocka w przyczepie :-)

a my wstaliśmy o 6:15 :baffled::no::wściekła/y: ale mała przed chwilką znów usnęła, a ja zamiast najpierw do łązienki umyć sie i do kuchni zrobić kawkę, szybko przyleciałam do kompika :-p no ale juz sie zameldowałam i moge spokojnie zająć sie sobą :tak:

reklama
Ja już po kawce zawsze piję jeszcze przed wyjściem z sunia no i głowę umyłam póki mały śpi i teraz tylko czekam aż się obudzi bo do lekarza na bilans mam jechać.Co prawda bilans mogę zrobić jeszcze później ale ostatnio znowu oczko mu łzawi i dlatego chcę dziś jechać.

Dzień dobry :-) Ja już po wyjeździe, niestety. Było bardzo fajnie, szkoda że tak krótko....

Bardzo Wam dziękuję za miłe życzenia urodzinowe :-) :-) Kochane jesteście!

Teraz mam sporo rzeczy do nadrobienia związanych z pracą, ale mam nadzieję, ze będę mogła zaglądać w tym tygodniu jak najczęściej... Pozdrawiam!!

Witam:tak::-)A ja sie nawet wyspalam,choc poszlam spac kolo 1 :szok:Siedzialam tyle czasu przy blogu dla Vanessy :tak:dopiero sie ucze s:dry::dry::dry::dry::eek:
Co kupujecie na Dzien Dziecka dla swoich szkrabow :confused::confused::confused:
Pycha Alez minki robi smieszne twoja Majka :tak::-)Ta dziewczynka co sie bawila z moja corka jest dwa miechy starsza a juz duzo mowi,mozna sei z nia normalnie dogadac:tak:A jakie ma dluuugie wlosy,jak kilku latka:tak:

Dzień doberek...
Nocka w przyczepie super,cieplutko,milutko,fajnie,Matunio spał jak zabity do 7:30.
Juz jestesmy po sniadaniu,ja mam kawe,ciocia szykuje sie do pracy,a Matu baje ogląda.
Iwonka podaj adres,moge ci pomóc jesli tylko chcesz?? i jesli potrafie..papa,,Miłego robienia,bo to troszke roboty...A co do siedzenia w nocy,to ja zawsze tez do 1 albo i dalej aby zrobic blogaska.papa

Ola K. opisz wyjazd,wklej zdjęcia,,,:tak:

Leika czemu p cięzkiej????

Ewcia, postaram się wrzucić jakieś fotki, ale chyba dziś nie dam rady ich przerzucić z aparatu...
Jestem trochę do tyłu, czemu spaliście w przyczepie? remoncik?

Ewcia, postaram się wrzucić jakieś fotki, ale chyba dziś nie dam rady ich przerzucić z aparatu...
Jestem trochę do tyłu, czemu spaliście w przyczepie? remoncik?

Olcia spaliśmy w przyczepie,bo chcieliśmy wypróbowac jka tam się spi,jak działa i cyz dobrze działa ogrzewanie i jak tam jest wygodnie i bardzo pozytywnie wyszło..hehe:-D :-D

reklama
Ewcia chetnie skorzystam z Twojej pomocy bo kilka rzeczy chcialabym zrobic na blogu a mi nie wychodzi.Dam znac na pv
Dobra zmykamy na podworko bo sie zrobila ladna pogoda

Do góry