reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia, no to fajnie, macie gotowe lokum na wakacyjne wyjazdy :tak:

Ojej dziewczyny jak mi się dziś nie chce pracować... a muszę. Jutro idę z Maksiem na szczepienie przeciw wzw a, czy któraś z Was szczepiła na to swojego dzieciaczka?

reklama
Ewcia - mały się budził non stop, a tak koło 4 rano to sobie zrobił 1,5 h przerwę w spaniu na zabawę :dry: Teraz padł i odsypia nockę... a ja się biorę za sprzątanie.

Ola K. - ja nie szczepiłam.

a my po spacerku połączonym z zakupami, ale w sumie to nic konkretnego nie kupiłam i nie załatwiłam, tylko na ciuchach kupiłam sobie świetne rybaczki :happy:

i musze sie pochwalić, że znów miałam 3 w dużego lotka, to już chyba 5 raz pod rząd :happy: niby małe pieniadze, ale cieszy :happy:

a teraz zerwał sie wiatr i pewnie przywieje jakiś deszcz :-(

Ola K. ja tez nie szczepiłam

Ja tez nie szczepilam ale mi polecaja ta szczepionke pediatrzy.Teraz w tym tygodniu bedziemy szczepic na meningokoki i pneumokoki.
Zupke dziecko zjadlo i zaraz idzie spac a mama sobie posprzata i na kompa wskoczy jak jeszcze zdazy

Mężuś już pojechał do robotki a Victor dalej śpi i ja na bb bo wszystko zrobione.W międzyczasie portwel gdzieś zaginął i nawet nie wiem gdzie i kiedy:-(dobrze,że pusty no ale moje dokumenty buuuuuuuuuuuuuu

Ja chcę Maksia zaszczepić przeciw wzw a przed wyjazdem na wakacje, bo kto wie, co mu się może przytrafić. Wprawdzie dzwoniłam do ambasady i powiedzieli mi, że żadne dodatkowe szczepienia nie są zalecane, ale ja wolę być ostrozna.
Też chcę go zaszczepić przeciwko meningokokom, może da się jeszcze przed wyjazdem na wakacje, a z pneumokokami chyba zaczekam do września aż skończy 2 latka, wtedy będzie jedna dawka Prevenaru (Iwonka, szczepisz Prevenarem?)

Vici, życzę Ci, aby portfel się odnalazł!!!

Dzięki ale na wszelki wypadek idę do banku zablokować kartę.Wszystko już przeszukane i nic:-(chyba z zakupów sobotnich z nami nie wrócił.Choć jestem pewna,że tak no ale nigdzie nie ma:no:

Ale przykra sprawa Vici z tym portfelem! Mam nadzieję, że nikt nie użył Twojej karty, pewnie dowiesz się w banku, daj znać. Zresztą na pewno jest ubezpieczona.

A my właśnie wróciliśmy do domku,pogoda się zepsułą i chyba będzi epadaąło iw ieje mocno....Mężuś pojechał na miasto,a ja robie obiadek,no i BB odwiedzam,hehe

Ewcia chetnie skorzystam z Twojej pomocy bo kilka rzeczy chcialabym zrobic na blogu a mi nie wychodzi.Dam znac na pv
Dobra zmykamy na podworko bo sie zrobila ladna pogoda
Spoko Iwonka pruj na gg,będzie lepiej i szybciej,jeśli będe mogłą to pomogę...

Ewcia, no to fajnie, macie gotowe lokum na wakacyjne wyjazdy :tak:
No właśnie po to Olcia kupiliśmy ,heh na wyjazdy,już ammy zpalanowane,nawet na ten wekend,ale ciekawe jak pogoda:wściekła/y: :szok: .

Ewcia - mały się budził non stop, a tak koło 4 rano to sobie zrobił 1,5 h przerwę w spaniu na zabawę :dry: Teraz padł i odsypia nockę... a ja się biorę za sprzątanie.
OJEJ Leika ale naprawde nie przespana nocka,mam nadziejeże w dizeń troszke odpoczniesz...

i musze sie pochwalić, że znów miałam 3 w dużego lotka, to już chyba 5 raz pod rząd :happy: niby małe pieniadze, ale cieszy :happy:
Pycha suuuper gratkiii,masz szczęście kobietko...:tak:

Dzięki ale na wszelki wypadek idę do banku zablokować kartę.Wszystko już przeszukane i nic:-(chyba z zakupów sobotnich z nami nie wrócił.Choć jestem pewna,że tak no ale nigdzie nie ma:no:
O matko oby się znalazł szybciutko ten portfel..

reklama
Ja jakoś ostatnio głowę straciłam a jeszcze do tego u siostry nieciekawie i8 nawet skupić się nie mogę co było po zakupach.No trudno się mówi ale jak się znajdzie to dam znać.

Do góry