reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witaj ewcia.
Mnie tez podobają się sukienki , to jest to co chciałam :-):-):-):-).
OOOOOO przyczepa kempingowa :happy::happy::happy::happy: fajowo:-):-):-).
Trzymam kciuki za staranka ;-);-);-),żeby Mateuszek miał rodzeństwo:tak::tak: i za męża Asi :-):-)

ojej sabinko naprawdę coś nie tak ze zdrówkiem, cio????
może niedługo przejdzie:-):-).
Dzisiaj dzień bardzo pracowity :tak::tak:, a po południu jedziemy do następnego dermatologa bo ostatni był beznadziejny :-( i bardziej skóra mi sie wysuszyła niż wcześniej :no::no:,a do póki nie będę miała do końca wyleczonego trądziku to nie mogę iść na solarium trochę sie poopalać przed weselem :happy:.

No prosze chwilkę mnie nie było a Wy zaraz cosik naprodukowałyście :-D
Isikora będziesz wyglądac zjawiskowo :-) owocnej wizyty u drematologa bo wiem jak trudno trafic na odpowiedniego od lat walcze z tym co wyskakuje na mojej buźce kochanej co jakis czas :tak: Bywa lepiej bywa gorzej przywykłam widać taka moja uroda:tak:
NieSamowita cosik nam sie Kochana pochorowałaś to może po ciepluski kocyk i odpocząc troszkę :tak:
Ewcia oby Wam sie udało bo wiem że czekanie niestetki najgorsze:eek: zatem życze szczęścia a w szczególy nie śmiem wnikać :-) ;-) a za te pusteczke to już przepraszałam ehh:baffled: wina mojej nieuwagi:zawstydzona/y:
Asiu kciuki za mężusia trzymam mocno:-)

Witajcie,

Ja jeszcze w pracy... ale dopiero teraz wyszedl dyro wiec moglam luknac co u Was sie dzis dzieje...
Zaraz mykam do domciu... i mam ambitne plany: popracuje nad zdjatkami na strone, wrzuce nowe fotki na moja stronke, poucze sie obslugi dwoch programow... i zobaczymy co mi z tego wyjdzie (pewnie jak zwykle nic...) a na razie mykam poczytac co sie dzis dzialo na bb przez caly dzien

Hejkum Kejkum ;-) tzn Helloł :-D

Niesamowita mykaj do łóżka, bo szkoda by było sie rozłożyć tak na całego, gdy na polku taka piękna pogoda. Wracaj szybko do zdrówka:tak:

Puchatko co tam u Ciebie??
No właśnie patrze a tu zaraz 2000 post:szok: i 200stronka:laugh2: Ładnie ładnie świrujecie, ja jak zaczełam pisać na tym opuszczonym wątku to może z 40 stronka to była:tak:

Wagnies miłej reszty dnia pracki;-)

Asiu kciuki zaciśnięte za męża z całych sił:-)

Ewcia no ja mam nadzieje, że z tego testowanka przyczepy to jakaś fasolka wyskoczy:laugh2: :-D ;-)

Isikora życzę znalezienia świetnego dermatologa, bo wiem, że trafić na kogoś porządnego jest niewtety dość trudno..

Buziaki dla reszty laseczek :*

A ja od wczoraj wymiotkuje:sick: a raczej żygam jak kot:laugh2:
Tak mi szarpie żołądkiem że aż becze...:baffled: Jak nie przejdzie to musze ginka poprosić o jakies tabletki na to cholerstwo:sick:

hej kobitki kochane :-)
wpadlam sie przywitac na moment
kiniusia- powodzenia z testowankiem
asilac- trzymam kciuki za meza
Niesamowita-zdrowka kochaniutka, kuruj sie, zeby cie potem gorzej nie rozlozylo

Reszte kobitek pozdrawiam i obiecuje ze napisze cos dzis wieczorkiem -czyli u was w nocy

Puchatka- moje zdrowko do bani, juz myslalam ze jest lepiej i dzis znowu czuje sie fatalnie, wiec znowu do lekarza , tym razem mocz zbadaja mi doglebniej ze tak to nazwe , wkoncu moze mnie wylecza w tej cholernej ameryce :wściekła/y:
ok dziewczynki musze spadac -trzymajcie sie kochane :-)
a tak apropo to ja tez mam nudnosci, ale na ciaze si enie napalam no i jeszcze piersi bola , dawno mi tak nie bolaly, no ale moze to tak przed okresem , wiec w piatek sie okaze czy mam testowac czy nie;-)

reklama
Ataata ty wredoto;-) nie dośc że u nas gość nader rzadki ostatnio to jeszcze 2000 posta upolowała no nic poczekam na 3000:laugh2: :-D właśnie wróciłam z rowerka zrobiłam 10km niby nie za dużo ale musze całe ciałko po zimie powolutku rozruszać :-) trzeba sie naprawdę zabrac za siebie miałam dołkowaty weekend a dzis jakby piorun we mnie strzelił rozpiera mnie energia. Ciągle jeszcze załatwaim sprawki w związku z nowa pracą ale praca napewno będzie a póki co rozstałam sie ze starą więc w czerwcu nasze dochodziki chwilowo spadną ale to nic narazie nabieram sił do nowej pracy :-) mam zastraszająco dobry humor dzisiaj że aż samej siebie sie boje :szok: :laugh2: :laugh2:
współczuje ciążowych dolegliwości ale chyba nawet do nich bym się przełamała byle w końcu sie udało :tak: może teraz łatwo mi powiedzieć bo mnie nie męczy ale w końcu jakieś koszta tego błogosławionego stanu muszą być :tak: Buziaki:-D
Gosiu kurcze może dzisiaj uda mi sie lepiej Tobie pożyczyc tego zdrówka niby wszytko w tej Ameryce najlepsze;-) a diabelce nie potrafia Cie porządnie doleczyć więc zdrówka zdrówka i zdrówka:tak: :tak: a i buziaki:-D

Do góry