reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie wieczorem dziewczynki :-):-):-):-).
Wróciłam już od dermatologa i powiem wam ,ze chyba trafiłam na właściwego:happy::happy::happy:.
Pani dermatolog podeszła do rzeczy bardzo profesjonalnie :tak::tak: i przepisała mi delikatną kuracje.Zobaczymy jak podziała:yes::yes:

reklama
wagnies starej pracce ostatecznie zrobiłam papa i to bez żalu bo ostatnie tygodnie to już było dosyć wkurzające a do nowej no właśnie:baffled: opcja jest tego rodzaju że to wszystko toczy sie przez urząd pracy a tam niestety biurokracja więc ciągnie to się niemiłosiernie w najgorszym wypadku zaczne pracę od nowego miesiąca :confused: mam dodatkowy nieplanowwany bezpłatny urlop:-p no i tylko opcja życia za jedna pensje w czerwcu mniej cieszy ale juz tak żyliśmy więc damy radę :tak: staram sie do tego podchodzic pozytywnie bo inaczej bym sie wykjończyła. Najważnejsze że mężus popiera wszystkie moje decyzje to mi łatwiej i raźniej. Mam nadzieje że w końcu wszystko się tak ułoży że zacznę normalnie pracowac i będę męczyć opisami co robię :tak: :tak: :-D
Ataata aleś Ty kobietko zachłanna może to raczej tak że 1000 był Twój 2000 fasolki a co będzie z 3000 zobaczymy. Buziaki:-D
dorapio dosyć dokładny opis wstawiania suwaczka jest w części forum ciąża poród połóg ale wskazówki Ataaty na tyle przejrzyste że powinnaś sobie poradzić :tak:
NieSamowita fajnie że juz Ci lepiej a swoja drogą to ciekawe co tak Cie męczyło;-) :-)
sreberko machanko dodatkowe:-D

Asiu gratulacje dla męża za udane zakończenie studiów :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Moniko wiesz na początku się bałam, że znowu będę 5 minut, przepisze mi kremy i wyjdę ale obejrzała moja twarz, popytała się,przepisała listę lekarstw i napisała oraz wytłumaczyła mi jak mam je używać :-):-):-).
Aż sie zdziwiłam,że pani doktor tak podeszła do sprawy :tak::tak::tak::tak::tak:

Wielkie dzieki za kciuki :-D :-D :-D Pomogły :-D :-D :-D
Mąż skończył studia i nie tylko z bardzo wysoką średnią, ale też z 5 na Dyplomie

Asialc gratulacje dla mezusia... ale maja potege te nasze kciukasy ;-) :-D :tak: :-p

Puchatka to mam nadzieje ze od czerwca juz zaczniesz nowa prace... a nudno by tu bylo gdybysmy nie pisaly co u nas piszczy w trawie ;-)

Ilonko no to super że poczułąś sie potraktowana w porządku odpowiednie nastawienie też swoje robi. Życzę owocnego leczenia :tak:

Pozostałe drogie koleżanki śpijcie dobrze i śnijcie o samych przyjemnościach:-D :-D :tak: :tak:

wagnies mam nadzieje że szybciej bo dopiero tydzień w domku a ja już czuje sie jakos tak dziwnie :-) poza tym ciągnie mnie żeby robic cos nowego :tak: Śpij spokojnie i niech same słodkie aniołki czuwaja nad Twoimi snami:tak:

Witam Dziewczynki
Przepraszam że tak długo sie nie odzywałam, najpierw był długi weekend, na wyjeździe było super:-):-):-) no a potem niestety był ogromny dół:-(,powiem Wam że dawno się tak podle nie czułam.Kilka dni temu byli u nas znajomi (obie pary maja po 2 dzieci), więc tematy kręciły się wokół dzieci, na dodatek koleżanka przyjechała ze swoim najmłodszym bo nie mieli go z kim zostawić, starszą córę wcisnęli rodzicom ale młody (11 m-cy) trochę przeziębiony więc woleli żeby był przy mamie, napatrzyłam się, nasłuchałam i załapałam doła. Ja wiem ze trzeba być cierpliwym i cały czas to sobie powtarzam ale jak znów dostanę @ to chyba naprawdę się załamię, mam już dość:-( te miesiące tak się dłużą

dodam jeszcze że ostatnio przytyłam, a od ładnych kilku lat moja waga ani drgnęła ( chyba się starzeję), co też mnie dołuje. Dziś widziałam 3 kobiety w bardzo zaawansowanej ciąży co prawie doprowadziło mnie do płaczu, beznadzieja...., bronię sie przed tym uczuciem jak mogę ale czuję że im zazdroszczę, niestety. Miliony kobiet zachodzą w ciążę, nie wspominając już o tych które wyrzucają swoje dzieci na śmietnik, a ja tak bardzo pragnę i nie mogę...

reklama
przepraszam że tak tylko o sobie:baffled:

Asiu przeogromniaste gratulacje dla mężulka:tak::tak::tak:

Niesamowita zdrówka życzę:-)

Isikora trzymam kciuki za kurację;-)

Ataata trzymaj się kochana, mam nadzieję że wymioty:baffled: już na dobre się wymiotą i dadzą Ci spokój aby cieszyć się ciążą

Puchatko trzymam kciuki za nową pracę

Gosiu, Wagnies, Kindzia, Telma, Dorapio, Sreberko bardzo gorące pozdrowienia:-):-):-)

Do góry