reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ja juz w domciu... zaraz zapowiedzieli sie moi rodzice i musze im wypelnic sterte papierow do ZUS-u.... brrr az mnie mdli na ta mysl....

Ataata a ja tak polowalam na tego 2000 posta... ale za to na 30-steczkach zalapalam 7000 ;-):-p A wogole to wspolczuje tego sciskania kibelka... no ale coz wiele z nas pewnie daloby wszystko zeby byc na Twoim miejscu... trzymaj sie i poglaskaj dzidzie ode mnie!!!!

Gosiu kuruj sie, bo jak tu sie starac o dzidzie jak Cie chorubsko meczy....

Puchatka jak tam nowa praca?

A teraz wrzuce Wam fotki ogrodka moich rodzicow... dzis czuje go w kosciach - to ta czesc ktora juz jest prawie gotowa....

Zobacz załącznik 37718

reklama
wagnies, Puchatko :-p upolowałam 2000 wcześniej 1000 więc 3000 tez wam nie dam :-p :laugh2: ;-)

A kibelka to ja nie ściskam, bo do niego nie zdążam dobiec... dziś do kuchni ledwo dobiegłam, choć itak pierwszy odruch poszedł na ręke:laugh2:

Dzidzia pogłaskana:tak:

Witajcie kochaniutkie mam pytanko nie wiem jak można wkleić zdjęcie obok mojego loginka Dorapio no i oczywiście jak się robi suwaczek Pozdrawiam was moje kochane:yes:

Dorapio w ustawieniach musisz wejsc w edytuj avator i tam zaznaczyc wlasny avator i podac sciezke do zdjecia natomiast suwaczek musisz wybrac na jakies stronie i w ustawieniach wejsc w edytor chyba podpisu i tam wkleic linka do strony (chyba tak to bylo)...
Zycze powodzenia!

ooooooooo udało sie mam zdjęcie tylko teraz suwaczek
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
:-) Cześć , cześć Dziewczynki!!! :-D

Wielkie dzieki za kciuki :-D :-D :-D Pomogły :-D :-D :-D
Mąż skończył studia i nie tylko z bardzo wysoką średnią, ale też z 5 na Dyplomie :-D :-D :-D :-D :-D

No to teraz za rok, dwa lata doktorat, ale wtedy to już mniejsze nerwy :-)
Oczywiście byłyśmy tam razem z Nim i zaciskałyśmy kciuki :-) Aż mnie żołądek bolał :-D :-D :-D
Przepraszam, ale więcej napiszę jutro. Trraz idę dalej świętowac ;-)
Jeszcze raz buziaki
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry