zebrra
Potrójna mama :)
Nicoya torba do szpitala to dla mnie też na razie abstrakcja  ale Jaś już właściwie prawie wszystko ma... brakuje pierdół...fridy, termometru..
 ale Jaś już właściwie prawie wszystko ma... brakuje pierdół...fridy, termometru..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
.....fridy? a co to?Nicoya torba do szpitala to dla mnie też na razie abstrakcjaale Jaś już właściwie prawie wszystko ma... brakuje pierdół...fridy, termometru..

i nie moge pojsc na spacerek pooddychac swierzym powietrzem
 i nie moge pojsc na spacerek pooddychac swierzym powietrzem  i dotlenic Siebie i maluszka
 i dotlenic Siebie i maluszka  !!
!!  hehe do szpitala a potem bede pakowac
 hehe do szpitala a potem bede pakowac  ale nie moge uprac ubranek,kocykow itp. dla Dzidziusia boo pada deszcz!! i nie wyschna
 ale nie moge uprac ubranek,kocykow itp. dla Dzidziusia boo pada deszcz!! i nie wyschna ahhh ale juz moze niedlugo bedzie ladna pogoda!!
ahhh ale juz moze niedlugo bedzie ladna pogoda!!

innego dnia  spokuj i tyle.
 innego dnia  spokuj i tyle.No zobaczymy... co ma byc to bedzie...A jesli chodzi o porod to moge pierwsza i owszem ale nie przed 36- 37 tc.;-);-) Musze wytrzymac jeszcze chocby 6 tygodni !!Anulka26 - skoro Twoje dzieciaczki Takie dorodne to cesarka będzie zbawieniem. A z resztą może się jeszcze ułożą jak trzeba. I te wymiary i waga mogą wskazywać, ze będziesz rodziła jako jedna z pierwszych lipcóweczek. Czego właściwie Ci życzę, bo pewnie i tak się doczekać maluchów niemożesz. ja przynajmniej odliczam każdy dzień.
 i lezy jak do porodu !! hehe
 i lezy jak do porodu !! hehe