Karolina93
Fanka BB :)
Chyba tez mogę należeć do tej grupy:-) od dwóch miesięcy staramy sie z partnerem o maleństwo i mama nadzieje dołączyć do grona mamusiek:-)) ale oszaleć można, chciałoby sie już i teraz:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co... Moj facet to dupek... jestem jednak nadal w domu... Krwawienie lekko mniejsze a on mi stwierdzil ze moze po sylwestrze pojade albo jutro bo on sie zle czuje i nie da rady prowadzic. Na taksowke mnie nie stac wiec jestem skazana na niego... Ruda pytalas o noge... jest lepiej bo malo wychodze i jej nie obciazam a tak to czekam na ta rehabilitacje na 4 stycznia.
ja bym takiego kolesia w dupsko kopla, dostalby by takiego kopa na rozped, ze hej, ja bym na Twoim miejscu karetke wezwalaWiecie co... Moj facet to dupek... jestem jednak nadal w domu... Krwawienie lekko mniejsze a on mi stwierdzil ze moze po sylwestrze pojade albo jutro bo on sie zle czuje i nie da rady prowadzic. Na taksowke mnie nie stac wiec jestem skazana na niego... Ruda pytalas o noge... jest lepiej bo malo wychodze i jej nie obciazam a tak to czekam na ta rehabilitacje na 4 stycznia.