reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nessi - mój perfumy tylko na wyjścia ważniejsze używa. Ach no i plus kosmetyków przeciw trądzikowi jest taki, że przy okazji działają przeciw zmarszczkom (te zluszczajace, z kwasami czy retinoidy ;) )

Oh co ja się już natestowałam tej chemii :unsure: z różnym skutkiem, drogie zabiegi również były wykonywane, jak coś działało to tylko przez chwilę a potem wracało ze zdwojoną siłą. Nawet antybiotyki przerabiałam, chociaż aż tak źle nie jest, oczywiście wysyp jest zawsze przed okresem.

No ja z tesciami mieszkałam. Plus babcia M, na 4 pokojowym mieszkaniu. My mieliśmy swoje dwa pokoje. I choćby złoci byli to nie ma to jak na swoim. Dopiero po przeprowadzce odetchnelam. Mój dom, mój bałagan, mój hałas itp.

pracujemy oboje, 4000-4500 na miesiac lacznie, sa miesiace, ze odloze, sa takie, ze jest na styk, zalezy, ani my bogaci ani biedni
Nawet nawet, u nas tez tak jest czasem na styk a czasem sobie mogę pozwolić na takie porządne fajne buty bądź kosmetyki a partner na jakieś swoje męskie sprawy:-) jak bedzie maleństwo to wszystko na niego :-)

Oh co ja się już natestowałam tej chemii :unsure: z różnym skutkiem, drogie zabiegi również były wykonywane, jak coś działało to tylko przez chwilę a potem wracało ze zdwojoną siłą. Nawet antybiotyki przerabiałam, chociaż aż tak źle nie jest, oczywiście wysyp jest zawsze przed okresem.
tez mam mega wysyp przed @, niekore takie bolesne

No ja z tesciami mieszkałam. Plus babcia M, na 4 pokojowym mieszkaniu. My mieliśmy swoje dwa pokoje. I choćby złoci byli to nie ma to jak na swoim. Dopiero po przeprowadzce odetchnelam. Mój dom, mój bałagan, mój hałas itp.

Otóż to ... i nikt na rece nie patrzy. I nikt nie wytęża słuchu :-) :) nie bez powodu przez 4 lata nie miałam dziecka, a po przeprowadzce bah!

Nawet nawet, u nas tez tak jest czasem na styk a czasem sobie mogę pozwolić na takie porządne fajne buty bądź kosmetyki a partner na jakieś swoje męskie sprawy:-) jak bedzie maleństwo to wszystko na niego :-)
nie uwazam, zeby 4000 to bylo duzo, paliwo nas ciagnie duzo, sa pozyczki, rachunki itp, o jak bym tak z 6000 miala to by bylo git (pomazyc sie mozna)

Dokładnie, kocham swoich rodziców nad życie, są cudowni, z ręka na sercu ale na swoim to po prostu błogosławieństwo :-) z gola dupa sobie nawet możesz latać

reklama
Do góry