reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
rob rob, moja szwagierka zawalila kiedys prawko i ma ogromne problemy, bo ciezko jej sie dostac do pracy lub wrocic gdy np autobus nie pasuje, kiedys ja ja wozilam, ale ze my poklocone to wiesz
chyba zrobię, jak maluszek będzie to będzie bardzo potrzebny :) wiecie może jak wygląda zdawanie prawka jeśli jest się ciężarnym? czy to nie orbi różnicy?

Prawko dobrze miec ale ja poki co nie widze sie za kolkiem chociaz czasami pewnie by sie przydalo. Do pracy chodze na nogach. Szkola dziecka w odleglosci 100 m. Markety i sklepy 10 minut na nozkach. Przychodnia i szpital tak samo wiec pewnie dlatego mi sie nie spieszy ;)
a ja, ze mieszkam na wsi to musze miec prawko, bo jakbym do pracy dojechala?

Wiecie co mi mój K powiedział na wieść, o tym, że potrzebuję już chyba krem na zmarszczki ? :rofl2:
Cyt: Ty sobie kochana najpierw trądzik wylecz :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Licz na faceta no ...

Taaa faceci. Po co jakieś tam mazidla babom są potrzebne :P Mój jest przyzwyczajony do takiej ilości kosmetyków bo jego mama zawsze sporo ich miała i ma do tej pory :) i nie raz coś fajnego mi podrzuci.

A do prawka mam tym większa motywację, że nawet mam auto, które na mnie czeka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry