reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
U mnie pojawił się ból piersi. Wczoraj mocny ból brzucha dzisiaj rano nudności... sprawdzalam tez szyjkę i jest wysoko.
Wiec albo mam niezła siłę sugestii albo... ;)
mnie właśnie piersi od dwóch dni bolą tak, że boje sie ruszyć i mam ochotę cos zimnego na nie przyłożyć, a do okresu 2 tygodnie..ale staram sobie niczego nie wmawiać, bo tylko będzie mocniej bolało

mnie właśnie piersi od dwóch dni bolą tak, że boje sie ruszyć i mam ochotę cos zimnego na nie przyłożyć, a do okresu 2 tygodnie..ale staram sobie niczego nie wmawiać, bo tylko będzie mocniej bolało

U mnie też dwa tygodnie do okresu.

Chciałabym jeszcze zdać egzamin na prawko nim brzuszek będzie większy ale se poczekam na termin pewnie

Nie wiem czy dwa, twierdzę tylko, że to pierwsze widziałam już wczesniej. Idę młodego spać położyć :)
kochana i kiedyś skomentowałaś mój post o dni płodne i poradziłaś obserwacje cyklu itp itd, który został gdzieś przeniesiony ale nie pamiętam gdzie, gdyż nie zwracałam uwagi może to to? bo jeśli chodzi o to, że widziałaś kilka lat temu to niemożliwe, samo zdjęcie ma rok a ja jestem tu niespełna miesiąc ale koniec tematu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry