• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
I jak jestes zadowolona ? Trzeba chyba tam tez wszystko dokladnie notowac ? To chyba nie dla mnie :)
Ja mierze temperaturę i tam zapisuje, nie sprawdzam np szyjki bo nie umiem ;D jest dużo opcji, mozesz wpisywać objawy ale nie musisz :) mi się podoba to, ze zaznacza kiedy była owulacja, Masz taki detektor ciąży i tam Ci pokazuje czy Twój czas współżycia był dobry (np dzień przed owulacja lub w dzień owulacji itp), pokazuje Ci ogólnie kiedy masz dni płodne na podstawie temperatury i śluzu czy co tam zaznaczasz:) ogólnie odkąd zaczęłam używać to o wiele bardziej poznalam swój organizm :)

Ja mierze temperaturę i tam zapisuje, nie sprawdzam np szyjki bo nie umiem ;D jest dużo opcji, mozesz wpisywać objawy ale nie musisz :) mi się podoba to, ze zaznacza kiedy była owulacja, Masz taki detektor ciąży i tam Ci pokazuje czy Twój czas współżycia był dobry (np dzień przed owulacja lub w dzień owulacji itp), pokazuje Ci ogólnie kiedy masz dni płodne na podstawie temperatury i śluzu czy co tam zaznaczasz:) ogólnie odkąd zaczęłam używać to o wiele bardziej poznalam swój organizm :)
No walsnie ja tez nie umiem badac. Nie znam sie na tym , ale narazie nie bede tak mocna naciskac jak do pol roku sie nam nie uda to wtedy zaczne przykladac do tego wieksza uwage

reklama
Matko ale naprpdukowalyscie. Nie ogarnaim ;D
Cos mi mignelo o ludziach nez taktu.
Kiedys bylam z m i ze znajomymi na urodzinach przyjaciolki. Jak juz Fifi byl. No i jakos tak zeszlo na temat dzieci i znajoma (nie przyjaciolka) moze myslala,ze nie slysze, ale zaczela mowic, ze dla niej dziecko w tym wieku (wtedy juz mielismy 22/23 lata bo ona w moim wieku) to jakas patologia, ze jak dziecko mozna w tym wieki zrobic i je wychowywac.

Uwierzcie mi szczęke z ziemi zbierałam długo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry