gosia2808
Fanka BB :)
Ahaa ja chce wlasnie na luzie do tego podejsc ale jakos ciezko o tym nie myslecJa tak próbowałam, ale nie dość że dużo stresu przy tym miałam to jeszcze ja mam bardzo nieregularne cykle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ahaa ja chce wlasnie na luzie do tego podejsc ale jakos ciezko o tym nie myslecJa tak próbowałam, ale nie dość że dużo stresu przy tym miałam to jeszcze ja mam bardzo nieregularne cykle...
Ja też korzystam z ovufriendOgolnie mam dziewczyny kolezanke ktora bardzo szybko zaszla z tym ovufriend ona wlasnie mierzyla temke wszystko tam zapisywala badala sluz iyd i w 1 cyklu udalo jej sie zajsc a do tego cciala chlopaka i ma synka![]()
ChciAlabym slyszlam ze po lyzeczkowaniu jest latwiej zajsc i czasem nawet okresu mizesz 1 nie dostac ale niestety nam sie nie udalo. A ze lekarz nie kazal mi czekac 3 miesiecy wiec zaczelismy odrazu pracowac bo nie wiadomo ile nam zejdzieno to sam poczatek, czuje, ze szybko zajdziesz, zobaczysz![]()
Właśnie nie wiem jak... czy brać do pierwszego dnia okresu w razie czego czy coś.. bo na bete nie będę miała jak pójść bo środa wolne, więc najwyżej dopiero w czwartek :/no wlasnie tak to wyglada przy dupku, a inaczej tego nie idzie zrobic?
I jak jestes zadowolona ? Trzeba chyba tam tez wszystko dokladnie notowac ? To chyba nie dla mnieJa też korzystam z ovufriend![]()
Ja mierze temperaturę i tam zapisuje, nie sprawdzam np szyjki bo nie umiem ;D jest dużo opcji, mozesz wpisywać objawy ale nie musiszI jak jestes zadowolona ? Trzeba chyba tam tez wszystko dokladnie notowac ? To chyba nie dla mnie![]()
No walsnie ja tez nie umiem badac. Nie znam sie na tym , ale narazie nie bede tak mocna naciskac jak do pol roku sie nam nie uda to wtedy zaczne przykladac do tego wieksza uwageJa mierze temperaturę i tam zapisuje, nie sprawdzam np szyjki bo nie umiem ;D jest dużo opcji, mozesz wpisywać objawy ale nie musiszmi się podoba to, ze zaznacza kiedy była owulacja, Masz taki detektor ciąży i tam Ci pokazuje czy Twój czas współżycia był dobry (np dzień przed owulacja lub w dzień owulacji itp), pokazuje Ci ogólnie kiedy masz dni płodne na podstawie temperatury i śluzu czy co tam zaznaczasz
ogólnie odkąd zaczęłam używać to o wiele bardziej poznalam swój organizm
![]()
Nam minęło teraz 7mies. A dopiero drugi cykl mam ovufriendNo walsnie ja tez nie umiem badac. Nie znam sie na tym , ale narazie nie bede tak mocna naciskac jak do pol roku sie nam nie uda to wtedy zaczne przykladac do tego wieksza uwage
No niestety jednemu sie uda odrazu a inni musza sie dlyzej staracNam minęło teraz 7mies. A dopiero drugi cykl mam ovufriendteż myslalam ze uda się bez niczego ale niestety...
![]()