reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hime tak mi przykro:( moja mama mowila ze w dniu miesiączki dostała plamienia, które trwało trzy dni i potem okazało sie ze była w ciazy :-)
Było by super jakby u mnie było tak samo. ;) Chociaż ostatnio jak dostaje okres to najpierw mam plamienia brązowo czerwone. No i właśnie już mam brązowe plamy na podpaskach. No cóż zobaczymy co czas pokaże. :)

A właśnie mam pytanie kobitki. Zaczęłam mierzyć temperaturę co rano o 6.30 no i właśnie czy mierzycie tempke podczas okresu? Ja mierze w pochwie, ale podczas krwawienia jakoś mi się to nie widzi. A przecież jak już się mierzy to w jednym miejscu.

Było by super jakby u mnie było tak samo. ;) Chociaż ostatnio jak dostaje okres to najpierw mam plamienia brązowo czerwone. No i właśnie już mam brązowe plamy na podpaskach. No cóż zobaczymy co czas pokaże. :)
Jest jeszcze nadzieja przy maluszku tez są często brązowawe najpierw plamienia :-) chociaż przyznam ze u mnie tez tak okres sie zaczyna

Ja właśnie założyłam ovufriend i właśnie kazało mi podać średnią długość cykli, w ciąży 12 miesięcy jest to 45 dni bo, ale też zdarza się, że co 28 dni przyjdzie. Namieszała w tym ciąża pozamaciczna bo tam ostatni okres miałam pod koniec listopada a dostałam po zakończeniu ciąży w marcu, później miałam jakiś tam cykl ponad 40 dniowy i ten 83 dniowy. Teraz wpisalam znowu 28 dni.

Ja właśnie założyłam ovufriend i właśnie kazało mi podać średnią długość cykli, w ciąży 12 miesięcy jest to 45 dni bo, ale też zdarza się, że co 28 dni przyjdzie. Namieszała w tym ciąża pozamaciczna bo tam ostatni okres miałam pod koniec listopada a dostałam po zakończeniu ciąży w marcu, później miałam jakiś tam cykl ponad 40 dniowy i ten 83 dniowy. Teraz wpisalam znowu 28 dni.
Może sie reguluje dopiero

reklama
Dzien dobry! Do mnie dzisiaj zadzwoniła rekruterka (bo chce zmienić prace) i tak sobie wlasnie pomyslałam ze jak teraz nie zaciążę to nie będzie tragedii bo sobie wtedy zmienię prace i przeczekać ze 3 cykle.
Oczywiście pewnie jak na "złość" jak juz teraz wyluzuje to wlasnie teraz sie uda ;) i tak i tak dobrze :)

Do góry