Karolina93
Fanka BB :)
Luxi to za długo cos nie ma...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było by super jakby u mnie było tak samo.Hime tak mi przykromoja mama mowila ze w dniu miesiączki dostała plamienia, które trwało trzy dni i potem okazało sie ze była w ciazy :-)
Jest jeszcze nadzieja przy maluszku tez są często brązowawe najpierw plamienia :-) chociaż przyznam ze u mnie tez tak okres sie zaczynaByło by super jakby u mnie było tak samo.Chociaż ostatnio jak dostaje okres to najpierw mam plamienia brązowo czerwone. No i właśnie już mam brązowe plamy na podpaskach. No cóż zobaczymy co czas pokaże.
![]()
Zawsze mierze w pochwie.Gdzie mierzycie temperature ? Bo pod pacha to chyba nie jest miarodajna tylko w pochwie?
Nie boisz sie ze możesz jakiejś infekcji sie nabawić? Cholera wie czy sie uda odkazić prawidłowo czy nie... Ja tak robiłam kilka dni a mimo to mnie podrażniło i zaraz jak odstawiłam to minęłoGdzie mierzycie temperature ? Bo pod pacha to chyba nie jest miarodajna tylko w pochwie?
Może sie reguluje dopieroJa właśnie założyłam ovufriend i właśnie kazało mi podać średnią długość cykli, w ciąży 12 miesięcy jest to 45 dni bo, ale też zdarza się, że co 28 dni przyjdzie. Namieszała w tym ciąża pozamaciczna bo tam ostatni okres miałam pod koniec listopada a dostałam po zakończeniu ciąży w marcu, później miałam jakiś tam cykl ponad 40 dniowy i ten 83 dniowy. Teraz wpisalam znowu 28 dni.