reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hime tez tak miałam przed ciąża pierwsza. Tym plamieniem, podejrzewali u mnie endometriozę
Ja już byłam w ciąży, jedna biochemiczna a druga pozamaciczna zakończona w 11tc. A pytałam lekarza o endometrioze i ją wyklucza na szczęście. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeszcze jestem wkurzona bo kurier mnie wykiwał, w śledzeniu paczki jest informacja, że przesyłka dostarczona a ja fizycznie jej nie mam. Teraz czekam na telefon od nich bo mają sprawdzić co jest.

Dziewczyny trochę mi zeszło na czytaniu waszych kłótni jeśli mogę tak to nazwać.:-) Ale tak jak piszecie każdy ma swoje zdanie . Czytając na samym początku ze nie chcecie nowych osób ze jest za dużo wiadomości ze nie nadarzacie z czytaniem i wogole boicie się pisać prawdę. Ale tak wygląda na forach każdy się wypowiada ale na temat. A czasami czytając tutaj wiadomości zauważyłam że one nie są w temacie ,,starania.'' Tutaj każdy ma dostęp .
Ja mało się wypowiadam bo niemam czasu a pozatym jest tyle tematów tutaj ze ciężko się połapać. Mi dużo daje jak tylko czytam i mam nadzieje ze zrozumiecie trochę o co mi chodzi:-)

ALe najważniejsze jest to ze w końcu są pozytywne wyniki :-) oby każdej z nas się udało . Widząc takie wiadomości uśmiech sam pojawia się na twarzy:-) gratulacje

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Kasia, zgadzam sie z Tobą - często ten wątek sie rozjeżdża. Mi rownież cieżko nadążać za tematami bo często odchodzą one od głównego wątku, a to ten wątek skusił mnie do zapisania sie na to forum. Mi rownież najwiecej dają te wpisy z pozytywnymi testami, merytorycznymi kwestiami dot. starań. Przy innych tematach rzadziej sie udzielam, bo czasu by zabrakło.

Dziewczyny ja mam ten sam problem. Tzn nie nadazam czasami się wstrzelic w tematy. Tak szybko się pojawiają nowe posty. Najgorsze ze jak chcesz wyszukać posty dotyczące "staranek" to musisz przeczytać wszystko. Ale jakoś dajemy radę na tyle ile się da ;-)

Leknka ja mam też dopiero 5 dc i z niecierpliwością oczekuję symptomów owulacji. W tym cyklu po poronieniu nie widziałam żadnego plodnego śluzu jedynie w jednym dniu ból jajnika. Tyle. Zobaczymy teraz.

hej,
MamaNadii ja mam zawsze duzo bialego sluzu przed @, ale w ciazy mialam go wiecej i mial specyficzny zapach

jesli chodzi o tematy poruszane na forum to uwazam, ze nie musimy wiecznie pisac tylko staraniach, sluzach i objawach, bo sfiksujemy i bedzie jedna na druga potem bykiem zerkac, ze ta zaszla a ona nie, warto poruszac inne tematy, bo poznajemy sie wtedy nawazjem i wiemy co w drugiej siedzi :biggrin2:

Emka ale ja nie jestem w ciazy i nad nikim sie nie wyzywam

Laski ja nie mam zamiaru psuc sobie humoru zeby sie z kims klocic. W takim razie ja pasuje z forum. Od czasu do czasu zagladne i napisze o dwoch kreskach ale udzielac sie nie bede. Nie potrafie sie w was wbic. Sory ale to juz nie to forum. Jesli ktoras ma ochote poczutac nas od 1 strony to zadnej kłótni nie bylo a teraz codziennie cos

co sie stalo, bo nie mam czasu nadrabiac?
Spokojnie, nie pisałam o tym wcześniej. Tylko z samego rana wkurw bo informacja jest, że paczkę dostałam ale jej nie dostałam. Człowiek siedzi specjalnie w domu całymi dniami by dostać przesyłkę nawet i moja mama pilnowała jak ja byłam zajęta czy kurier przyjechał a tu nic...

Spokojnie, nie pisałam o tym wcześniej. Tylko z samego rana wkurw bo informacja jest, że paczkę dostałam ale jej nie dostałam. Człowiek siedzi specjalnie w domu całymi dniami by dostać przesyłkę nawet i moja mama pilnowała jak ja byłam zajęta czy kurier przyjechał a tu nic...
my tak mialysmy ostatnio w sklepie, byl dane info, ze sklep do 17-tej i tak ma kurier sie zajwic, na drugi dzien mejl, ze awizo mamy, bo nas nie bylo, z tym, ze awiza brak i co dalej? bratowa zadzwonilla i dala im tam szkole, ze maja balagan i za godzine paczka byla u nas, bo kurier byl blisko

my tak mialysmy ostatnio w sklepie, byl dane info, ze sklep do 17-tej i tak ma kurier sie zajwic, na drugi dzien mejl, ze awizo mamy, bo nas nie bylo, z tym, ze awiza brak i co dalej? bratowa zadzwonilla i dala im tam szkole, ze maja balagan i za godzine paczka byla u nas, bo kurier byl blisko
Dostałam SMS od obcego numeru że będzie ktoś u nas między 12-16, pewnie kurier. Wystraszył się, może zjeby dostał.

reklama
Sojnabig a ty nas czytasz? Czy przygotowania cie wciagnely do reszty. Jesli czytasz to odezwij sie do mnie. Brakuje nam ciebie w naszej grupie na facebooku

Do góry