Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niunians gratulacjemam nadzieję że i ja niedługo się pochwalę dwoma kreseczkami.
No i tak kochane jak przypuszczałam wątek na forum nieco opustoszał, porobiły się grupki i dziewczyny pochowały się w zakamarkach internetówja tak czy inaczej będę sobie tutaj pisać choćbym została sama.
Już mniej więcej kumam o co chodzi z tą szyjką ale czy prawidłowo ją odczytuję to nie mam pojęcia. Śluz jakiś się pojawił, póki co mało płodny ale wszystko jest na dobrej drodze. Jeszcze jestem przed testem owulacyjnym, jak zrobię to edytuję tą wiadomość. Nie mogę się doczekać soboty, już piękny hotel w Żywcu zarezerwowałam i nie pozostaje nic innego jak trochę popracować na wyjeździew sobotę rano laboratorium i badania, mam nadzieję że wyniki będą ok na tyle że w razie gdyby się udało to nie będzie powodów do niepokoju.
Często jest tak ze wystarczajaco jest w środku tego śluzu płodnego a takie wyjazdy sprzyjają w zachodzeniu w ciąże :-)Niunians gratulacjemam nadzieję że i ja niedługo się pochwalę dwoma kreseczkami.
No i tak kochane jak przypuszczałam wątek na forum nieco opustoszał, porobiły się grupki i dziewczyny pochowały się w zakamarkach internetówja tak czy inaczej będę sobie tutaj pisać choćbym została sama.
Już mniej więcej kumam o co chodzi z tą szyjką ale czy prawidłowo ją odczytuję to nie mam pojęcia. Śluz jakiś się pojawił, póki co mało płodny ale wszystko jest na dobrej drodze. Jeszcze jestem przed testem owulacyjnym, jak zrobię to edytuję tą wiadomość. Nie mogę się doczekać soboty, już piękny hotel w Żywcu zarezerwowałam i nie pozostaje nic innego jak trochę popracować na wyjeździew sobotę rano laboratorium i badania, mam nadzieję że wyniki będą ok na tyle że w razie gdyby się udało to nie będzie powodów do niepokoju.
Ruda a z natury chyba zaczepna jesteś , skoro nie ciąża ?
Dziewczyny ja mam ten sam problem. Tzn nie nadazam czasami się wstrzelic w tematy. Tak szybko się pojawiają nowe posty. Najgorsze ze jak chcesz wyszukać posty dotyczące "staranek" to musisz przeczytać wszystko. Ale jakoś dajemy radę na tyle ile się da ;-)
Leknka ja mam też dopiero 5 dc i z niecierpliwością oczekuję symptomów owulacji. W tym cyklu po poronieniu nie widziałam żadnego plodnego śluzu jedynie w jednym dniu ból jajnika. Tyle. Zobaczymy teraz.
O i tego trzeba się trzymać.nie martw się, ja też zostaje na tym forummoze troszke bedzie tu ciszej, ale mam nadzieje, ze tematy ciążowe/staraniowe będą kontynuowane
![]()