reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Gratuluje Karolina!! :) ale wiadomosci az sie miło robi:) ja jutro musze powtorzyc sikacza bo dzisiejszy wyszedl negatyw a jak wróciłam z pracy to były dwie kreski... Więc nadzieję jeszcze mam...
O jak ja kocham takie wiadomości o II kreskach
KochAna ja tez tak milam w wakacje , zrobilam rano test jedna krech la wiec wyrzucilam go ale po przyjsciu z pracy patrze a tam druga delikatna sie pojawila, na drugo dzien zrobilam kolejny i wyszedl pozytywny

Takze trzymam kciuki :)

reklama
Oj dziewczyny mnie polamało trochę stąd temperatura chyba do tego bez sił i czekam na ten cholerny okres. I ta zgaga oj .
Ale widzę ze czarna nie śmiertelna się stała:-)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Kasiu wróciłam do świata żywych żeby jeszcze trochę krwi ludkom napsuć (ale tylko tym niedobrym):)

Skaba ja czekam do 17 jeszczr troszke ale ja ten cykl odpuscilam wiec nie robie sobir wielkich nadzieji. Chociaz w glebi serduszka bardzo bym chciala

Ruda trzymam za Ciebie kciuki, mówiłam już Tobie miesiąc temu że styczeń na pewno będzie Twój !:)

U mnie dziś już 39 dc, niby powinnam mieć @ 4 stycznia, ale nie jestem pewna czy owu była i co do terminu @ też nie jestem pewna... :(
Avis nie martw sie ja też czekam na okres ( dzis mój 38 dc) i na pewno ciazy brak:( od przyszłego cyklu biore clo i może sie uda... Ty też bierzesz coś na stymulacje?

reklama
Do góry