no to zycze dwoch kreseczek!!!Jeśli do środy nie przyjdzie to w czwartek zrobie rano test żeby ewentualnie w piątek do gina skoczyć![]()
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to zycze dwoch kreseczek!!!Jeśli do środy nie przyjdzie to w czwartek zrobie rano test żeby ewentualnie w piątek do gina skoczyć![]()
Loopoila najważniejsze jest pozytywne myslenie. Nie daj się złym myślom. Będzie dobrze :-)
Hime to może przez ramię ja przewies.
Kasiula nie możesz bety zrobić?
ja tez bede miec w czwartek wyplateA ja od dawien dawna jadę do miastaZapomniałam pisać, że zrobili nas w konia z wypłatą bo jest dopiero w czwartek... Ja z koleżanką jesteśmy mega wkurzone...
A co do torebki to właśnie z nią jadę i dziwnie się czuje no jest dość duża a ja jestem niziutka i mam ją do kolan.haha
czekamy!ja byłam na becie, wyniki po południu
Witaj :-) ile cykli już się staracie?Witam
jestem nowa staraczką na rok 2016Mam 26 lat mieszkam na wyspach i będzie to moje drugie dziecko.Mam już 3 letnią córkę
drugi cykl, @ wypada na 2 luty mniej wiecej bo mam bardzo nie regularne cykle ostatni 40 dni poprzedni 31 ...Witaj :-) ile cykli już się staracie?
Ja tylko przez ramię noszę bo inaczej to chyba bym po ziemi ciągnęła.Loopoila najważniejsze jest pozytywne myslenie. Nie daj się złym myślom. Będzie dobrze :-)
Hime to może przez ramię ja przewies.
Kasiula nie możesz bety zrobić?
Czekamy z niecierpliwością!ja byłam na becie, wyniki po południu