Błękitna_Orchidea
Fanka BB :)
Venicee czekamy :*
A ja siedzę z farbą u fryzjera :-) kto farbuje w ciąży? Bom zapomniała..
A ja siedzę z farbą u fryzjera :-) kto farbuje w ciąży? Bom zapomniała..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
wracam właśnie z badań i milo się zaskoczyłam bo miałam duuuzo badań i zapłaciłam "tylko" 180a szykował z mezem jakieś 400 ale nie zamierzam mu się przyznać i będę miała zaskurniaka
))
w listopadzie oglosili juz kolejke i od tego czasu czekamy, codziennie sprawdzamy, ktore miejsce, taka nerwowka, niewiadoma czy ktos przed nami wykupi czy nie. Teraz jestesmy juz najblizej na 2 i 3 miejscu, takze moze do 2 tygodni juz odetchniemy
jestesmy zdecydowani na 100% i juz dokumenty, kasa przygotowana. Bloki buduja, nowoczesne z pralnia, mini silownia, pokojem dla dzieci do zabaw czy na urodziny, zagospodarowany dach no cud miod
wprowadzilibysmy sie dopiero w lipcu 2017 a poki co sypialnia, pokoj z aneksem kuchennym i 2 dzieci 
ciezko bedzie, ale mysle, ze damy rade