reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Heja.
Mój mały usnął już dawno,ale leży u mnie w pokoju,ide go chyba zanieść do siebie,zawsze tu usypia,bo musi byc tam gdzie inni ludzie..

Kiniusia nasz weekend??hmm dzisiaj do babci jednej i drugiej,poprostu w rozjazdach do 20,jutro do dziadka,bo ma urodizny i tak non stop jazda w samochodzie i tam w środku sauna,makabra bez klimy:wściekła/y::szok:a mąz ma klime w aucie swoim,kurka nom,ja też chcę!!!

Kiniusia dobrze,z ewypoczywasz w końcu ci się należy.
Nie wiem co możesz mieć z aplamienia,radze ci wybrać się do gina po tych plamieniach różnie bywa niech obejrzy.

ja ide tez do gina,w pon dzwonie sie umóicc,bo od porodu mata nie byłąm,a ma ztrzeszczy,że trzeba w końcu na kontrole iść. Ma racje,,,takz epoleze tam....

A gdzie reszta laseczek..
Niesamowita imprezuje,iekawe jak tam impra,miała z anas wypić zdrowie,chyba nie zpaomni:baffled::confused:

Isikora mam nadzieje,że z dziadkeim juz lepiej kotku...buziaki.

Asialc dobrze,że pojechałaś,a szkoda ze sie pogoda popsuła.

No tak miałyśmy dużżżżżżooo napisać,aby Niesamowita miała co czytać,a tu nikogo dzisiaj,kurcze.....:-):-)
No to walne uśmiechy
:-):-):-):-):-):-D:tak:;-):-):-);-):tak::-):-):-);-);-);-);-);-);-)

No to tez wkleje zdjecia bedzie wiecej tego,hehe:-D:-D:-D:happy::cool2::dry:

reklama
Kiniusia oby humorek szybko wrócił,nie złość się kotku,zlość piękności szkodzi:tak:;-):-).

Matunio buziole dla wszytskich cioteczke forumowych przysyła....:tak:;-):tak:;-)​

Szukałam na wyszukiwarce o tych plamieniach,ale piszą,że ciąża albo jakiś niedobór czegoś tam i nie wiem sama co mam o tym myśleć.Idę lulu.Do juterka laseczki:-D;-):-):tak:.Dobranoc.

Szukałam na wyszukiwarce o tych plamieniach,ale piszą,że ciąża albo jakiś niedobór czegoś tam i nie wiem sama co mam o tym myśleć.Idę lulu.Do juterka laseczki:-D;-):-):tak:.Dobranoc.
Kiniusia lekarz by rozwiązał twoje wątpliwości,albo poczekaj z tydzien i wtedy zobaczysz co się będzie działo. Buziole.
ja te już mówie dobranoc laseczki..

A ja witam wszystkie :-) Dziendoberek :biggrin2:
Wlasnie wyleniuchowalam z lozka ehhh taka piekna pogoda pewnie znow bedzie goraco. Mezulek poszedl do pracy a ja sie bede nudac...chociaz nie zupelnie mama mnie odwiedzi a wieczorkiem idziemy zaatakowac kino Piratami :rofl2:
Wczoraj bylismy na wycieczce majowkowej caly dzien i tak mnie sloneczko przypieklo ze mam kolorek jak buraczek.Dlatego nie moglam do was zagladnac. Ale ciesze sie bo @ wstreciucha sobie poszla i znow zacznie sie baraszkowanie :wink: A to przeciez sama przyjemnosc.
A jak u was? Wyspane? Buziaczki usmiechniete?
Zycze milego i bezproblemowego dzionka zdrowka dla was i dla bliskich.

I wstajusiamy juz nie spamy bo sloneczko juz swieci spioszki halo halo ;-)

Dzień dobry
Witaj bastra...jakoś tu pustki faktycznie...
My też wstaliśmy sobie już,teraz śniadanie i mama kawe wciagnie...
Och baraszkuj Bastra baraszkuj:tak::tak:
My dzisiaj jedziemy do dziadka na urodzinki,a potem znowu do babci chyba,bo właśnie nas na obiad zaprosiłą. U nas też słonko i ciepło jak cholercia....
Kto pije kawe...
Bastra długo jesteś mężatką??A maż w niedizele tyra,o matko:baffled::happy::confused:

Witajcie dziewczynki.
U mnie upał jak nie wiem :no::no::no:. Już jest 25 stopni a ma być 32.
Trochę źle sie czuje w taka pogodę bo mam wadę serca i szybciej sie męczę niż zdrowi ludzie ale jakoś się żyje z tym :tak::tak::tak:. Trzeba sie wprawiać przed Hiszpanią bo tam w lipcu temperatura będzie 30-37 stopni :szok::szok::szok::szok:.

Ewcia witaj :-):-):-). Jak zdrówko???
Bastra baraszkuj baraszkuj :-):-):-):-):-):-)
Kiniusia poczekaj jeszcze trochę a jak plamienia nie przejda to wybierz sie do lekarza :tak::tak::tak:.
Sabinko jak po imprezie????
Asiu masz racje pokolenie naszych dziadków, babć jest dwa razy zdrowsze niż my teraz :tak::tak::tak:

Dzisiaj jedziemy zamówić meble :happy2::happy2::happy2::happy2:, pokupować dodatki do garnituru a o 16 uciekam do szkoły na ćwiczenia :eek:, tak mi sie nie chce :no::no:.

Buziaki dziewczynki :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie z te upaly!!!!

I jak tu nie tesknic za zima jak taka pogoda ze nawet spac w nocy trudno....

wagnies, no to bardzo fajna ta dodatkowa pracka :-) Bardzo lubię rajdy samochodowe, ale nie tylko ;-)Będę trzymać kciuki w licpu. Ciekawe czy Ci się spodoba :-)

Asialc sama sie nie moge doczekac lipca:tak::-) Ja lubie tego typu rzeczy a po spotkaniu dowiedzialam sie ze facet ma co do mojej osoby duuuze zamiary... musze tylko kilka kursow skonczyc....A jak lubisz takie imprezki to zapraszam na rajd subaru 12-14 lipiec, Krakow i okolice!!! A nastepny rajd 30-31 sierpnia w Krakowie...

wagnies ,witaj.Praca o której piszesz brzmi interesująco:tak:. Mam nadzieję,że będziesz z niej zadowolona.Praca dodatkowa na rajdach...hmmm...fajna sprawa:-D;-):-).

Kiniusia do tej pory przez prawie 14 lat pracowalam jako wolantariusz... i do tego jeszcze dokladalam.... wiec teraz pora na zarabianie ;-). Jak jestes chatna na taka prace to zapraszam serdecznie!!!
A jesli chodzi o Twoje plamienia to chyba najlepiej wszystkie watpliwosci lekarz rozwieje... nie smuc sie, przytulam Cie!!!!

pozdrawiam wszystkie

hej kolezanki
nie mam na nic czasu, taka pogoda,ze caly czas na dworze, malego nosi w domu,wiec od rana w trasie :-p
musze sie pochwalic:) wczoraj bylam na konkursie z dziecmi-miedzyszkoly i zajelismy 2 miejsce :tak: jestem dumna jak paw ;-):-)
dzisiaj idziemy na ognisko,wiec tez w domku nie posiedze; teraz taki upal ze nic sie nie chce,a sprzatanie czeka
nawet nie mam kiedy poczytac co u was :-(
trzymajcie sie cieplutko

plamienie moze byc w czasie ciazy-czesto jest niegrozne

reklama
Cześć Dziewczyny.

Dawno mne nie było... a to dlatego, że nemiałam za bardzo dostępu do internetu.

Kiniusia dzięki za troske, jestem już jestem;-)

Ja sie czuje do d*** rano jestem jak nieżywa, mdłości mam ale to noramlka, tyle, że już niewiem czemu ale nie żygam (niestety) no i sie tak męcze dopuki nie przejdzie (a nie zawsez przechodzi):sick:

:sick:Brzuszek mi jakoś dziwnie ale nie rośnie, no i zaczynam sie troszke martwić czy wszysko jest oki...:confused: Mam nadzieje że tak:tak:

Rozwale wam troszke stronke i wkleje fotke... tylko sie nie przestraszcie brzydala na nim:laugh2:

Ok a więc to ja i moje baby...

A może wieczorem wkleje wam jeszcze fotke mne z moim Kochanym piesiuniem... Huskym -Nandim,
Bo idziemy sie przejść nad rzeke więc może jakąś fotke sobie strzelimy:-p

Oki zmykam, miłego dnia wszystkim

Do góry