mamawiki32
Fanka BB :)
Jak rusze na wieś w moje 10 rzędów truskawek... to nikt i nic mnie nie powstrzyma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie od kurczaka włąsnie też, ziemniaczki w każdej postaci mogę, póki co przytyłam tylko 0,5 kg więc a co tamIwona35 hahahahahaha
Ja tez teraz przepadam za pomidorami i ziemniakami i fasolą! Nalogowo jem tez lodyNajlepiej jak jest fasola z sosem pomidorowym z tluczonymi ziemniakami, a na deser lody
Mogłabym jeść to codziennie
odrzuciło mnie tylko od ryb i kurczaka, a reszta smakuje mi tak jak przed ciążą. Odstawiłam tylko pączki i maslanke, bo miałam po nich takie wymioty, że masakra :/
też mam dużo rzeczy swoich w sezonie, włąściwie jestem samowystarczalna jeśli chodzi o warzywa i niektóre owoce, pomidorki też co roku mamy swoje, po jajeczka chodzę do sąsiadki i po biały serek też, z mlekiem gorzej bo ona nie wyrabia jużJak rusze na wieś w moje 10 rzędów truskawek... to nikt i nic mnie nie powstrzyma
napiszę Ci na kulinarnym co i jak ale ostrzegam,to nie wrsja dla trzymających linięO nie fasolka idę stąd ! Wczoraj racuchy jakoś zrobiłam ale fasolki nie potrafię
awaryjnie też tak robieJa przytyłam 3kg chyba, ale jestem chuda jak szkapa wiec się nie przejmujesama sobie na nią smaku narobiłam
ale jak nie chce mi się robić, to w pogotowiu mam w szafce fasolę w sosie pomidorowym w puszce. Tylko podgrzewam w garnku i wcinam z chlebem <3