reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Uciazliwe objawy

Oj Anni no są dziwni ci faceci - zwłaszcza w stresie, a wierz mi że mogą się bardziej stresować nadchodzącymi wydarzeniami niż my :tak:
Twój mąż chciał dobrze...

reklama
a ja mam już serdecznie dość:dull::errr::no2:zaczynamy dzis 39 tydzien a Ten sie chyba zabarykadował w tym moim brzuchu. Całą chałupę wczoraj wysprzątałam, swoje szafki, jeszcze pojechalismy do kina a po powrocie prasowanie zrobiłam, i nic- siedzi i wylezc nie chce. Jeszcze pare dni i mnie szlak jasny trafi!!!

I dlatego Sorga ja jestem za tym, zeby sie nie nakrecac i trzymac wyznaczonego terminu a wg niego zostaly Ci jeszcze 2 tyg, wiec czemu Eryk mialby sie spieszyc? Mi niestety zostalo jeszcze wiecej...ale tyle przetrzymalysmy to i teraz damy rade;-)

zostaly Ci jeszcze 2 tyg, wiec czemu Eryk mialby sie spieszyc?
Bo najpiew sie pcha na świat jak szalony a teraz okoniem staje! Ja juz mam dość ja chce przestac łazic jak kaczka, móc znowu uzywac mięsni brzucha, ubrać normalne ciuchy, przespać sie na brzuchu i sexic z moim mężem, światełka w tunelu kurna!!!
Płakać mi się chce :-(
Podobno to wszystko normalne ale ja się normalna wcale nie czuje :-( jest mi źle i tyle! Może i jestem egoistyczna suka, ale jakoś nic nie potrafie na to poradzic.

nini to mam nadzieje że za dwa tyg bedziesz się czuła lepiej niż ja teraz :D i wogóle wszystkim pozytywnego nastawienia do życia i świata życzę.:zawstydzona/y: ;-):tak:

Bo najpiew sie pcha na świat jak szalony a teraz okoniem staje! Ja juz mam dość ja chce przestac łazic jak kaczka, móc znowu uzywac mięsni brzucha, ubrać normalne ciuchy, przespać sie na brzuchu i sexic z moim mężem, światełka w tunelu kurna!!!
Płakać mi się chce :-(
Podobno to wszystko normalne ale ja się normalna wcale nie czuje :-( jest mi źle i tyle! Może i jestem egoistyczna suka, ale jakoś nic nie potrafie na to poradzic.

Oj Sorga jak ja Cię rozumiem.......:confused::-)

Dołączam do tego "egoizmu" całą sobą :tak:

Sorga kurcze ja tez CIE W PELNI rozumiem - pije teraz ta cholerna herbate z malin a niech tylko sprobuje nie zadzialac i przenosze to robie reklamacje (nie wiem gdzie), ale robie kurka. Ja dzis zrobilam mojemu w nocy awanture (hehehe kilka godzin mu specjalna zrzedzilam by spac nie mogl - bo ja tez nei moglam), ze sexikowac sie ze mna nie chce (boi sie zeby porodu nie przyspieszyc - a mi wlasnie o to chodzi - ;-)Kurka niech on sobie pozyczy tego brzucha ode mnie choc na jeden dzien! ):wściekła/y:

eee dzis pewnie taki dzien - Sorga wiesz co jeszcze mysle, ze te tabletki co bralas mogly poprostu - b. dobrze zadzialac i malemu odechcialo sie wykluwac na razie...

nic, tylko spokoj moze nas uratowac...no i ewentualnie "herbatka z malin";-)

reklama
sexikowac sie ze mna nie chce (boi sie zeby porodu nie przyspieszyc - a mi wlasnie o to chodzi - ;-)Kurka niech on sobie pozyczy tego brzucha ode mnie choc na jeden dzien! ):wściekła/y:
I to chyba najbardziej wnerwiajace jest, moj mowi to samo, że nie chce dziecku na głowe... i że on jescze nie ma urlopu, wiec ja musze czekac :wściekła/y: kurde prawie od poczatku ciazy nie moglismy sie kochac to skomlal, a teraz jak mozna to nie chce. Człowiek by energie w łóżku rozładował to i spałybysmy lepiej i może udałoby sie urodzić... a taki facet nie chce bo sie boi, a potem obcy lekarz czy pielegniara ci paluchy pcha i masaż szyjki robi zamiast on naturalnie wymasowac:wściekła/y:

Do góry