Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie. jest tu kilka dziewczyn z problemami tarczycowymi odebrałam wynik dopiero po wizycie bo wcześniej nie miałam jak i tsh wynosi 4,18!! To chyba stanowczo za wysoki wynik. Mam jutro jechać do lekarza i wciskać się na siłę czy szukać jakiegoś endokrynologa bo już sama nie wiem co mam robić...
Po wizycie uspokoiłam się maleństwo żyje, dobrze rozwija się i ma już 5, 5 cmTylko teraz jak usłyszałam ten wynik to aż mnie brzuch zaczął boleć...
Witajcie. jest tu kilka dziewczyn z problemami tarczycowymi odebrałam wynik dopiero po wizycie bo wcześniej nie miałam jak i tsh wynosi 4,18!! To chyba stanowczo za wysoki wynik. Mam jutro jechać do lekarza i wciskać się na siłę czy szukać jakiegoś endokrynologa bo już sama nie wiem co mam robić...
Po wizycie uspokoiłam się maleństwo żyje, dobrze rozwija się i ma już 5, 5 cmTylko teraz jak usłyszałam ten wynik to aż mnie brzuch zaczął boleć...
ja chodzeDziewczyny ktora z Was chodzi na wizyty do gina na NFZ? Mam pytanie odnośnie badan![]()
Skierowania dał dwa jedno białe drugie zielone i nie wiem czy za któreś nie bede musiała zapłacićewix a co nie dał skierowania? wróć do niego. Nie przyjmuj tłumaczeń że mu sie punkty skończyły, dostaja je raz na 4 lata i za ciężarne dodatkowo nfz płaci, więc to cwane podejście zarabiać i nie dawać skierowania na darmowe badania.
kolorowe skierowania? hmmmmmmmmmmmmmmSkierowania dał dwa jedno białe drugie zielone i nie wiem czy za któreś nie bede musiała zapłacić![]()