reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja też mam podobno przystojnego faceta , z pięknymi niebieskimi oczami ale dla mnie liczy się serce , zaufanie i jakim jest Człowiekiem i jaki jest dla mnie a jest naprawdę wspaniały i wyrozumiały . On jest moim przyjacielem ;)

reklama
No to ładnie mnie załatwiłyście, ja się z wami dziele tym co mam najlepsze a Wy mnie wystawiacie:(
Usunęłam już to zdjęcie, niestety w cytowanych będzie widać.

Ja też mam podobno przystojnego faceta , z pięknymi niebieskimi oczami ale dla mnie liczy się serce , zaufanie i jakim jest Człowiekiem i jaki jest dla mnie a jest naprawdę wspaniały i wyrozumiały . On jest moim przyjacielem ;)
Dobra dobra liczy sie serce...a kazda wybiera sobie przystojniaka:)

Załączniki

• 1453477110898.jpg
    1453477110898.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 40
Strawbelka ja jestem z moim Marcinem juz 12 lat nie mamy ślubu jakoś tak nie May czasu na organizacje mieszkając za granicami kraju , jestem zaręczona juz też z 5 lat , znamy się jeszcze z liceum wyedy był tak chudy że same kości i skóra no teraz się wyrobił , on jest bardzo romantyczny , wrażliwy , kochliwy ale rownież męski na początku mi to strasznie przeszkadzadŁo ale teraz z biegiem lat cieszę się ze mam takiego faceta przy sobie , że pomimo tylu lat razem kocha mnie tak samo albo jeszcze mocniej ;)

reklama
Do góry