G
Gość
Gość
A mnie cos bierze, przyszlam z pracy i do teraz pod koldra leze i sie rozgrzac nie moge, a naubierana jak eskimos jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zmarzlam jak cholera, bo nie grzeje mi w auce na nogiA mnie cos bierze, przyszlam z pracy i do teraz pod koldra leze i sie rozgrzac nie moge, a naubierana jak eskimos jestem
Tak czy inaczej już po problemiesama siedze to nie mam komu hahah
cudowna miesiaczka hahahahahahahahTak czy inaczej już po problemieteraz porażam czerwienią.
No w sumie to ten avek dla mnie jak najbardziej aktualnycudowna miesiaczka hahahahahahahah
Markitek czy jak jej tam sie chyba obrazila ojjjjj
Zmien go bo mi sie z @ kojarzy i jeszcze nie daj Boze jakis pech sie przyplata...No w sumie to ten avek dla mnie jak najbardziej aktualny![]()
HahaZmien go bo mi sie z @ kojarzy i jeszcze nie daj Boze jakis pech sie przyplata...
przepedz go a kysz duszo nieczystaNo w sumie to ten avek dla mnie jak najbardziej aktualny![]()
przepedz go a kysz duszo nieczysta![]()
Teraz lepiej?Zmien go bo mi sie z @ kojarzy i jeszcze nie daj Boze jakis pech sie przyplata...
Zmien go bo mi sie z @ kojarzy i jeszcze nie daj Boze jakis pech sie przyplata...