L 

Lad
Gość
No dzisiaj jest 24 dzień cyklu czyli z moich obserwacji równo 10 dni od owulacji.moze zagniezdzenie? ja tak mialam jak zaszlam i myslalam, ze to druga owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No dzisiaj jest 24 dzień cyklu czyli z moich obserwacji równo 10 dni od owulacji.moze zagniezdzenie? ja tak mialam jak zaszlam i myslalam, ze to druga owu
Hime biorąc pod uwagę, że jedziemy na jednym wózku, to może to być zagniezdzenieDziewczyny! Mam ewidentnie płodny śluz mega rozciągliwy... Co to ma być.
Oj mam nadzieję, żeby to było zagnieżdżenie ale najbardziej mam nadzieję, żeby było na swoim miejscu a nie gdzieś w jajowodzie. Cały czas jestem wyczulona, na ten lewy jajowód bo był operowany przez to że pękł, no i może być węższy ale na szczęście tam nic nie kłuje, nie boli.Hime biorąc pod uwagę, że jedziemy na jednym wózku, to może to być zagniezdzenieimplantacja zarodka czy jakoś tam... Tyle że u mnie trafiło na naczynie krwionośne, a u Ciebie nie
i ja byłam rano przerażona, kolorem, a Ty nie
Testujemy na dniach
wiec wszystko mozliwe hihiNo dzisiaj jest 24 dzień cyklu czyli z moich obserwacji równo 10 dni od owulacji.
mnie tez tak bolalo, i klulo i potem lekarz mowil, ze to bylo zagniezdzanieAle też podbrzusze mnie delikatnie pobolewa jakby na okres. ehh mętlik w głowie...
Oby i tak też było u mnie.mnie tez tak bolalo, i klulo i potem lekarz mowil, ze to bylo zagniezdzanie
bede trzymac kciuki, w koncu mamy szczesliwa passe na forumOby i tak też było u mnie.