malinka1984
Fanka BB :)
Zielona, ha ha
gratuluję siusiaka!
Nieufna, a dużo ci się skrociła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczypac może nie ale swędziec swędzi...codziennie...brzuch biodra tez. Smaruje się oliwka balsamem ale piersi poszły o rozmiar do góry i rozstępy się pojawiły. Póki co dwie białe kreski ale czuje ze będzie ich więcej [emoji20]dziewczyny pewnie glupie pytanie ale szczypal was kiedys brzuch?
dzisiaj od samego rana szczypie mnie brzuch na calej powierzchni z przodu i po bokach nawet troszke na plecach ale na wysokosci brzucha....dziewne to.
Nie, powiedział, że zagrożenia nie ma, dopiero jak luteina nie pomoże i nadal będzie boleć, wtedy zobaczymy. I jeszcze magnez mam brac. Dziś cierpię na migreneno to teraz musisz juz zwolnić..ale leżenia plackiem nie nakazał?
W sobote miałam 4cm, dziś 3,3cmZielona, ha hagratuluję siusiaka!
mnie tez swedzi codziennie ale teraz doszlo jeszcze to szczypanie...Szczypac może nie ale swędziec swędzi...codziennie...brzuch biodra tez. Smaruje się oliwka balsamem ale piersi poszły o rozmiar do góry i rozstępy się pojawiły. Póki co dwie białe kreski ale czuje ze będzie ich więcej [emoji20]
![]()