reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane ja też już po... dziś poszło lekko i gładko przy transferze. Trzymam się wersji że do 3 razy sztuka i to będzie ON ;))

dobre podejście :)teraz najdłuższe 10 dni (albo troszkę krócej dla niecierpliwych ;) )

Ewa jednocześnie bardzo przykro z powodu słabszego maluszka, z drugiej strony szczęście, że jest drugi kropeczek. Życzę żeby już nie było żadnych przykrych wiadomości, żebyś wreszcie mogła się uspokoić i cieszyć swoim stanem

E
Dopiero jestem musialam sie wyplakac niestety jeden dzidzius ten slabszy nie przezyl serduszko przestalo bic I jest malutki ale jakby nie bylo w brzuszku :(
Z drugim mam nadzieje tak jak lekarka mowila jest wszystko OK ma 1,88 mm wstawilam zdjecie termin porodu 23.09 a dzis jes 8w3d strasznie sie boje co dalej bedzie.
Jutro ide do gp z listem z kliniki i teraz gp bedzie mnie prowadzic nie wiem kiedy teraz jakiekwiek badanie ale za trzy tyg pojde prywatnie na usg
Sama nie wiem co czuc
Św, przekro mi z powodu jednego Maleństwa :( ale bądź dzielna, jest Drugi i to jest najważniejsze !!!! Będę cały czas trzymała kciuki żeby wszystko już było dobrze !

Ja juz po:)
Od 2dc puregon 150 i menopur 150, od 5. dc cetrotide..

Zrobili mi jeszcze scratching endometrium.

Niech sie uda...:)
monia no i elegancko! wierzę, że ten raz jest inny, lepszy i teraz już się uda! Kciuki za Ciebie mała w dalszym ciągu :*
No i fajnie, że drapnęli endo. Ja się prosiłam i NIC. O embryo glue, też prosiłam i też nic...Invicta :wściekła/y:
Czułaś coś? bolało?

Dziewczyny w którym momencie lekarz wystawia zzwolnienie z kodem B. Po becie czy usg ? To tak dla mojej wiedzy na przyszłość.
Generalnie temat mnie nie dotyczy...ale tak z ciekawości, co oznacza B? Ciążę? 100% płatne L4 czy co?

14dpt beta 961.....jest dobrze? :)
martka jest super dobrze !!!!!!!!!!!!!!! gratulacje :)) :biggrin2:

Ewa, rozumiem że uczucia mieszane i trudne. Należy się jednak cieszyć i z jednego serduszką. I wierzyć w nie. Ściskam

Ewa bardzo mi przykro z powodu jednego bobasa ale pamietaj ze masz w sobie jeszcze jedno zycie ktore teraz potrzebuje bardzo duzo milosci.
Rozumiem cie kochana bardzo dobrze bo mialam identyczna sytuacje. Moje drugie malenstwo nie przezylo i w 8tc wyladowalam w szpitalu.
Wspieram cie bardzo.Trzymaj sie cieplutko.

Ewa bardzo mi przykro z powodu jednego bobasa ale pamietaj ze masz w sobie jeszcze jedno zycie ktore teraz potrzebuje bardzo duzo milosci.
Rozumiem cie kochana bardzo dobrze bo mialam identyczna sytuacje. Moje drugie malenstwo nie przezylo i w 8tc wyladowalam w szpitalu.
Wspieram cie bardzo.Trzymaj sie cieplutko.
A jak przeszlas to poronienie I czy drugiemu nie przeszkodzilo bo Bardzo teraz sie boje

Ewa, przykro mi z powodu jednego maluszka,ale masz w sobie pięknego drugiego i dla niego musisz być dzielna! Niech on Co daje siłę!

reklama
Do góry