Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to tutejsze normy laboratoryjne.Niestety się zgadzaJa juz po
Od 2dc puregon 150 i menopur 150, od 5. dc cetrotide..
Zrobili mi jeszcze scratching endometrium.
--
Niech sie uda...
marta, pieknie gratulacje!
anne, o kurcze.. co za progesteron... niezle,albo blad laboratoryjny..;|

Haha, taa;D kurde ja sie tam czuje jak we Wro, bo nawet na Rynku nie bylamale powiedzieli,ze do samej punkcji jeszcze z 2 razy mam przyjechac,wiec moze bedzie okazja;D
Ja tez kolo Krakowa moze kiedys sie spotkamy Na spacerkuJak ja tęsknie za moim Krakowem :-( jak tylko przyjadę na jesień do Polski (z dzieckiem mam nadzieje) to zamierzam sie plątać po Krakowie, po rynku cały dzień :-)
Tak I teraz Bardzo sie martwie o drugie nie wiem jak dalej to zniose co myslecEwa trudna sytuacja ale mimo to gratuluję jednego serduszka, wiem że już pokochalaś oba tak jak ja swoje
Ewciu kochana myśl pozytywnie!!!! Tak musiało być. Ten jeden jest małym twardzielem i na pewno zostanie z tobą. Zobaczysz. Tylko nie załamuj się i bądź nastawiona pozytywnie. Odpocznij,prześpij się kochana i wierz!!!!Tak I teraz Bardzo sie martwie o drugie nie wiem jak dalej to zniose co myslec![]()