reklama

Kto po in vitro?

Ewa przykro mi, ale powiem ci że czasem sie tak zdarza przy ciazy bliźniaczej. Mam koleżankę, która miała podobną sytuacje do twojej, tez słabe jedno serduszko w 7tc a w 12tc już było tylko jedno dzieciątko. Po drugim ani śladu. Nie krwawiła i nie plamiła, lekarze jej wytłumaczyli, że ten silniejszy płód "wchłonął" drugi??? Nie bardzo to rozumiem jak, ale tak jej powiedzieli.

Jeszcze sie spotkamy z wózeczkami na rynku w Krakowie :tak:

24magda09 z całych sił zaciskam wszystkie kciuki i niech sie tam maluch zagnieżdża!

Annemarie szkoda że tam jakis naturals sie nie przyplątał. Oby to tylko bunt organizmy a nie żadne cysty

Marta gratuluje rosnącej bety.
Bedzie wysyp maluchów w tym roku :-)

reklama
Ewa przykro mi, ale powiem ci że czasem sie tak zdarza przy ciazy bliźniaczej. Mam koleżankę, która miała podobną sytuacje do twojej, tez słabe jedno serduszko w 7tc a w 12tc już było tylko jedno dzieciątko. Po drugim ani śladu. Nie krwawiła i nie plamiła, lekarze jej wytłumaczyli, że ten silniejszy płód "wchłonął" drugi??? Nie bardzo to rozumiem jak, ale tak jej powiedzieli.

Jeszcze sie spotkamy z wózeczkami na rynku w Krakowie :tak:

24magda09 z całych sił zaciskam wszystkie kciuki i niech sie tam maluch zagnieżdża!

Annemarie szkoda że tam jakis naturals sie nie przyplątał. Oby to tylko bunt organizmy a nie żadne cysty

Marta gratuluje rosnącej bety.
Bedzie wysyp maluchów w tym roku :-)
Mi tez doktor powiedzial ze to sie wchlonie a drugie donosila czy to oslabilo bo o to sie boje bardzo

Ewunia,
w ciążach bliżniaczych zdażą się to w 30 % ciąż. Nazywa się > Zespołem znikajacego bliżniaka.Poczytaj jak ochłoniesz,Płód ulega resorpcji a twój drugi maluszek ma bardzo duże szanse na bycie dużym i zdrowym.
Tule Cię mocno:tak:

Ewa, będzie dobrze!Przede mną też usg i lekarz mówi, że wygląda na ciążę bliźniaczą i strasznie się boję tego usg....Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!Wiara czyni cuda :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry