reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?
Jestem po trzech nieudanych transferach: pierwszy w maju, drugi w sierpniu a trzeci w październiku. Po trzecim nieudanym transferze zrobiłam przerwę, żeby wszystko się uspokoiło i doszła do siebie. Teraz czekam na @ i zaczynam kolejne podejście od nowa. Prawdopodobne wizyta pod koniec tyg lub na początku następnego :)

Zaczynam wierzyć w cuda po tych wszystkich wpisach :)
Czytam Was od jakiegoś czasu i to daje mi siłę,żeby walczyć dalej o małe szczęście.
Gratulację wysokich bet i trzymam kciuki za wszystkie starające się.

reklama
Hej dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?
Jestem po trzech nieudanych transferach: pierwszy w maju, drugi w sierpniu a trzeci w październiku. Po trzecim nieudanym transferze zrobiłam przerwę, żeby wszystko się uspokoiło i doszła do siebie. Teraz czekam na @ i zaczynam kolejne podejście od nowa. Prawdopodobne wizyta pod koniec tyg lub na początku następnego :)

Zaczynam wierzyć w cuda po tych wszystkich wpisach :)
Czytam Was od jakiegoś czasu i to daje mi siłę,żeby walczyć dalej o małe szczęście.
Gratulację wysokich bet i trzymam kciuki za wszystkie starające się.
Witamy
Napisz co sie dzialo z Twoimi ciazami
W ktorych tyg poronilas itp
Im Nas wiecej tym lepiej
Kiedy nastepne podejscie i gdzie podchodzicie ?

Za pierwszym i trzecim razem beta wynosiła ok 12 i niestety drugi test beta negatywny. A za drugim razem w ogóle nic nie wyszło. A wszystkie były bladocysty i mrożaki. Bo gdy miało dojść do transferu świeżaków to podwyższony progesteron i musieliśmy przekładać transfer.
Następne podejście prawdopodobnie będziemy zaczynać w piątek lub poniedziałek, bo czekam na @ :D
Podchodzimy w Kielcach, bo tu mamy bliżej

Za pierwszym i trzecim razem beta wynosiła ok 12 i niestety drugi test beta negatywny. A za drugim razem w ogóle nic nie wyszło. A wszystkie były bladocysty i mrożaki. Bo gdy miało dojść do transferu świeżaków to podwyższony progesteron i musieliśmy przekładać transfer.
Następne podejście prawdopodobnie będziemy zaczynać w piątek lub poniedziałek, bo czekam na @ :D
Podchodzimy w Kielcach, bo tu mamy bliżej

Witaj, rozpoczynasz nową stymulację czy przygotowanie do mrozaczkow? Tez czekam na @ i mam nadzieje wybiorę sie po mrozaka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry