reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

Dokładnie :-) odwrócił się na chwilę tyłkiem i wszystko było pięknie widać.
Pytałam czy może to jednak być dziewczynka, bo można pomylić, to i pani dr o mój mąż zgodnie stwierdzili, że przecież siusiak z tych jajek wystaje :-D

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ann nna u mnie to jest tak zjem albo i nie, wchodzę do kuchni albo do łazienki i zaczyna mnie rwac. Żołądek się podnosi i WC. A potem wstaje i jem to na co mam ochotę :-D

Pola trzymam kciuki za wizyt:-D och jak dobrze, że tyle dziewczyny będzie w tym miesiącu bobasa widziało :p może zdjęcia się pojawią:)

Mnie się dziś mój maluszek śnił w brzuszku, pływal sobie, a ja dotykając brzuszka dotykalam jego plecaków i pupy. Chyba chłopak:-D

Co do misia hymm nie jestem przekonana.

KasiaRo właśnie tak zrobimy kilka imion. Dla chłopca mamy Wojtek :-D

Malusiolka &&&& za wizytę ;-) z mięsem podobnie mamy, Molly tez pisała ze nie bardzo. Mi natomiast bardzo smakuje udko z kurczaka w przyprawie. Mniam. Lubię też kanapki z dżemem, z serkiem topionym zjem i parówki koniecznie z musztarda. Do tego jogurt chociaż jest kwaśny ale zjem.
Wędliny, sery żółte, jajka, pomidory odpadają, nie wejdą we mnie.

Z tego co czytałam to męskie narządy rozwijają się wcześniej, ale ja też zaczekam, żeby mieć większą pewność.
Zawsze chciałam mieć pierwszego synka, ale coś czuję, że jednak będzie dziewczynka ;-) właściwie to nieważne, byle tylko zdrowe było :-)
Gebe jak maleństwo się ładnie pokazało to super :-) będziesz miała w domu trzech chłopaków, razem z mężem :-)

https://40tygodni.pl/photos/questions/5d4a89ed7098720392315541695f9bb5.png

takie coś znalazłam. podobno u chłopca jest bardziej do góry a u dziewczynki wzdłuż kręgosłupa no i widać, że dziewczynka ma bliżej pupkę niż chłopiec ale weź tu oceń ;p ciężkoo

Tez nie jestem przekonana co to misia, ale mysle ze zycie za jakis czas moze zweryfikowac ten poglad;) jesli cos ma ulatwic zasypianie i dziecka, i rodzicow to czemu nie. Btw ja tez czasem latwiej zasypiam przy wlaczonym filmie lub muzyce.

Ja dzis zjadlam na sniadanie bulke maslana i zaraz po sniadaniu musialam zjesc cos slonego;) teraz mi lepiej;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Tez nie jestem przekonana co to misia, ale mysle ze zycie za jakis czas moze zweryfikowac ten poglad;) jesli cos ma ulatwic zasypianie i dziecka, i rodzicow to czemu nie. Btw ja tez czasem latwiej zasypiam przy wlaczonym filmie lub muzyce.

Ja dzis zjadlam na sniadanie bulke maslana i zaraz po sniadaniu musialam zjesc cos slonego;) teraz mi lepiej;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Pewnie z czasem się dowiemy co pomaga a co nie. Ja jak na razie to zupełnie jestem zielona w sprawach dzieci, to moje pierwsze i wszystkie doświadczenia przede mną :)

Do góry