wez apap i sie poloz- odpocznijMam za sobą najgorszą noc ever. Nie mogłam spać, chyba przez podświadomą obawę o powrót męża. Potem o 6 wstałam, pojechałam na lotnisko po odbiór. Na szczęście cały i zdrowyA teraz jestem wyczerpana, ale nie mogę zasnąć. Wyglądam jak cień człowieka, głowa boli jak po imprezie i pewnie będę się tak męczyć cały dzień. Niech mnie ktoś zastrzeli!
reklama
beata0526
Fanka BB :)
Okasia to rozumiem cię doskonale, mój maluch pół nocy nie spal, bo mu się nie chcialo... też sobie wymyślił, nad ranem musiałam wstać, żeby starszego do szkoły wysłać i najgorszy jest ból głowy, który pewnie zostanie na resztę dnia. Pogoda do niczego, ciemno, mokro, śnieg pruszy a ja muszę się za obiad zabierać, mały teraz spi i jest luzik
okasia
U mnie też pogoda słaba, pewnie stąd ból głowy. Niestety po latach brania ibuprofenu paracetamol jest na przegranej pozycji, prawie wcale na mnie nie działa :/ Chyba muszę się zacząć przyzwyczajać do nieprzespanych nocy, za chwilę maluch zacznie uprawiać sztuki walki w moim brzuchu, a potem będzie wstawanie na karmienie, pieluchę, bolący palec, "nie chce mi się spać"
, "wrócę z imprezy o 22" i tak do momentu aż szczęśliwie się od nas wyprowadzi 
Dominika81
Chyba muszę się zacząć przyzwyczajać do nieprzespanych nocy, za chwilę maluch zacznie uprawiać sztuki walki w moim brzuchu, a potem będzie wstawanie na karmienie, pieluchę, bolący palec, "nie chce mi się spać", "wrócę z imprezy o 22" i tak do momentu aż szczęśliwie się od nas wyprowadzi
![]()
hehe, padłam

ale współczuję ogromnie bólu głowy. może uda Ci się zasnąć. przynajmniej spróbuj.
no wiec na usg dzięki Bogu wszystko OK. kamień z serca. teraz już raczej powinno być w porządku, zawsze ta niepewność do 12 tygodnia...
Maluszek wywijał rękami I nogami, ssał kciuk I odwracał się ciągle tyłkiem

wszystkie pomiary prawidłowe. także zdrowy jak rydz.
no I chyba będzie trzeci CHŁOPAK
Załączniki
niunia102
Dominika ale nieśmiały dzieciaczek jak peofilu nie chciał pokazac:-) i ciekawe na razie sami chlopcy.:-) ciekawe kiedy zmienią sie w dziewczynki :-)
Trzymam kciuki za reszte wizytujacych dzis i czekam na relacje :-)
Trzymam kciuki za reszte wizytujacych dzis i czekam na relacje :-)
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
też miałam ciężką noc,mój dwulatek przyszedł do nas i oznajmił że się boi, coś mu się pewnie przyśniło, do 5 rano nie mógł zasnąć, ściskał mnie cały czas, przytulał, nie mogłam się ruszyć i wszystko mi drętwiało. A jak zasnęłam to już przed 6.00 dzwonił mój budzik także jestem ledwo żywa ale jakoś ciągnę...
a tak to już chyba jest że organizm w ciąży przyzwyczaja nas do niespania, ja też się milion razy budzę, kręcę wiercę.
Dominika super że zdrowy maluch
a tak to już chyba jest że organizm w ciąży przyzwyczaja nas do niespania, ja też się milion razy budzę, kręcę wiercę.
Dominika super że zdrowy maluch
Fimka
no I chyba będzie trzeci CHŁOPAK Zobacz załącznik 746981Zobacz załącznik 746980
Super, że w porządku!
No i kolejny chłopczyk do kolekcji sierpniowych!
reklama
Fluttershy
Zaangażowana w BB
U nas prawdopodobnie dziewczynka, tak pani doktor powiedziała na prenatalnych ;-)