reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

meg88, ja prywatnie mam co mc usg ale na zasadzie, żeby pokazać, że z dzidzia wszystko ok na NFZ moja dr. zawsze mi pokazywała serduszko i na tym koniec bez zbędnego oglądania i przyglądania się ;-) W pierwszej ciąży bardzo dużo mi pomogło forum i rady doświadczonych mam ;-) Do dnia dzisiejszego do siebie piszemy tylko już na zamkniętym wątku ;-)

reklama
Dziewczyny, już zaczynam się przyzwyczajać, że po powrocie z pracy muszę ostro nadrabiać i nie mam szans na spamiętanie wszystkich postów :-)

Iśka, miałam podobnie, wczoraj w ogóle mnie nie mdliło. Nie wiedziałam, czy cieszyć się, czy martwić. A dziś rano pierwsze co zrobiłam, to poleciałam do kibelka zaliczyć pierwsze w tej ciąży rzyganko. :rofl2: Sama się dopiero uczę tych swoich objawów, ciężko póki co mówić tu o jakiejś stabilizacji ;-)

Nevka, jestem oburzona reakcją Twojego lekarza... :eek: Jak można tak reagować, jak kobieta przychodzi zaniepokojona, niepewna. Ja byłam na pierwszej wizycie w 4 tyg 2 dn, to pani doktor sama była zaciekawiona, co tam wyjdzie na usg. Był pęcherzyk, ale nie wyobrażam sobie, że jakby go nie było widać, to wmawiałaby

Ostatnia edycja:
Laaaaski już po wizycie, na usg niestety jeszcze nic nie widać, macica powiększona, więc gin powiedział że to koniec 4 początek 5 tygodnia... Jutro beta i za dwa tygodnie znów wizyta

Sojnabig to normalne że nic nie widać. Za wcześnie. Od 6 tyg dopiero widać więcej i serduszko bijące

Luckychoice, no u mnie jak do tej pory rzyganka nie bylo, choc wczoraj malo braklo, dzisiaj czuje ze wieczorem tez sie zacznie, bo juz mam mala gule w gardle, a rano czulam sie wspaniale. Ale ciesze sie z tych mdlosci, a chlop sie patrzy jak na wariata i ma ubaw.

Sojna, moze to tez kwestia slabego aparatu do usg, zrobisz jutro bete i bedziesz spokojniejsza :) teraz tylko sie trzeba uzbroic w cierpliwosc, chociaz to najtrudniejsze

Hurrrrrra jest serduszko i 7mm długości :) kolejna wizyta za miesiąc a póki co lista badań do wykonania. Termin wyliczony na 1.10

Sojna nic się nie martw na następnej wizycie i Ty zobaczysz serduszko :)

Pytałam o mój niski przyrost bety ale uspokoiła mnie pani doktor że od 7 tygodnia wolniej przyrasta więc wszystko ok póki co.

reklama
Do góry