Jolcia_
Fanka BB :)
A ile to 'trochę' ?No bo ja też miałam cukier trochę ponad normą a ten mój duren mówi że to tak mało że nie trzeba jeszcze robić obciążenia. Muszę chyba z nim pogadać na nastepnej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile to 'trochę' ?No bo ja też miałam cukier trochę ponad normą a ten mój duren mówi że to tak mało że nie trzeba jeszcze robić obciążenia. Muszę chyba z nim pogadać na nastepnej wizycie
Na czczo chyba trzy oczkaA ile to 'trochę' ?
No tak nasze normy są nieco inne.... w ogóle w PL jest inaczej... bo moje koleżanki jedna z Australii, a druga z Niemiec mają normy do 140 po posiłku... no ale już mam chore nerki po ojcu to czemu jeszcze nie i cukrzyca![]()
nie licytuję sie tylko piszę, co odziedziczyłam po ojcu...Z nerkami to mi nie kracz właśnie miałam robione usg bo bujałam się z infekcjami układu moczowego więc śmigli mi nereczki przy okazji i prawdopodobnie miałam zastój
Do tego jestem po usunięciu tarczycy i biorę euthyrox 150 więc Ty mi się tu Jolcia nie licytuj
A normy po posiłku 140 to byłaby bajeczka![]()
wiem wiem Jolcia śmieję się... ach te prezenty genetyczne...ale czuję, że będzie dobrzenie licytuję sie tylko piszę, co odziedziczyłam po ojcu...![]()
Nie ma innej opcji! Będzie dobrzeDziewczyny będzie dobrze moja mama właśnie w ciąży ze mną miała cukrzycę i od 25 lat męczy się z ta choroba ja na szczęście nie odziedziczylam