reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewcia miło cię widzieć i w tym temacie:-). Jeśli chodzi o staraczki jestem świeża w temacie @planowo powinnam dostać za trzy dni jeśli nie dostanę to robie test Objawy mam podobne jak przy Julce ale kiedyś gdy wydawało mi się że jestem w ciąży piersi też zrobiły się jak balony, brzuch pobolewał i ogólnie byłam zmęczona a potem przyszła @ ;-)
Ataata nie przejmuj się wagą :tak:Pamiętaj że twoja fasolka milimetrowe maleństwo Z Julką też zaczęłam przybierać dość późno .(Do piątego m-ca nikt nie wiedział że jestem w ciąży :eek: a ja raptem przytyłam chyba dwa albo trzy kilo. Potem zaczęło sie przybiranie i rośnięcie brzucha a ja do końca ciąży przytyłam raptem ok. dwadzieścia siedem kilo:szok:

reklama
hej dziewczynki
wpadlam tylko sie przywitac (prawie jak zwykle) ale ciagle u mnie sie cos dzieje, ze nia mam czasu na rozpisywanie sie,
wczoraj moja siostrzyczka biedulka poparzyla sobie twarz , szyje i dekolt :-( musialam po pracy jechac z nia na ostry dyzur i spedzilam tam z 4,5 godzinki, nagorsze ze ma poparzenia 2 stopnia i moze miec blizny :-(strasznie jestem zdolowana nie wiem jak ja mam pocieszac, myslalam ze u nas w rodzinie juz to sie nie stanie,bo ja juz taka blizne mam i to spora na rece, poparzylam sie jak mialam 2 latka, a tu masz powtorka z rozrywki :-:)-(wiec uciekam do niej i ide zobacze jak sie ma

pozdrawiam was kobitki

wagnies dziekuje za linka juz zagladam, a nie mozesz sobie przypomniec skad jestem, bo nie mowilam ;-) jestem z malego miasta niecale 100 km od Olsztyna na Mazurach pozdrawiam :-D

Kurde tyle napisalam i mi wcielo :wściekła/y::szok::no:

Ataata... kurcze... strasznie mi Cie zal ze tak sie musisz rano meczyc... ale chyba niejedna z nas wiele by dala zeby byc na Twoim miejscu :tak:... a jesli chodzi o Twoja wage to nie boj sie na pewnoe w krotkim czasie nadrobisz :-D:-) i bedziesz jeszcze chciala oddac komus te kilogramki ;-)
Pozdrow dzidzie od ciotki bb ;-):-)

Gosia_pl wspolczuje Twojej siostrze. A jesli chodzi o blizny to jest dosc dobra masc (tylko nie na swieze poparzenie): contractubex... Moze to by pomoglo Twojej siostrze zeby pozniej nie miala sladow po tej "przygodzie"...

Kurcze nie pamietam co wiecej napisalam w poprzednim poscie :zawstydzona/y::-(

Ataata nie przejmuj się wagą :tak:Pamiętaj że twoja fasolka milimetrowe maleństwo Z Julką też zaczęłam przybierać dość późno .(Do piątego m-ca nikt nie wiedział że jestem w ciąży :eek: a ja raptem przytyłam chyba dwa albo trzy kilo. Potem zaczęło sie przybiranie i rośnięcie brzucha a ja do końca ciąży przytyłam raptem ok. dwadzieścia siedem kilo:szok:

Cloe mówisz, że 27 kilo "RAPTEM"....:baffled: No nawet mnie nie strasz:szok:;-):laugh2:

reklama
Gosiu bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry :-(nie bardzo wiem co Ci doradzić może zwyczajnie bądź przy niej to dużo więcej warte niż wszystkie słowa:tak
Ataata juz tak niestety bywa że w pakiecie z cfajnościami są i rózne nie zafajne rzeczy czy ludzie TY masz w pakiecie z fasolka poranne męczarnie ja mam w pakiecie z moim mężem Teściową która mnie dobija swoimi dobrymi intencjami:-p
cloe Witaj bo my sie chyba nie znamy:-)
Meggie a dokładniej stąd ?? sorrki za ciekawość ja tez miałam 100km do Olsztyna przed przeporowadzką tylko ja bardziej z Warmii:-)
Asiu no imprezka przed Tobą a jakie pyszności Ty tam zaserwujesz??:-)
Ewciudla kogo Ty sie tak pieknisz skoro mąz wyjechał;-):-D:-D
Wagnies jak tam dzionek w pracy??:-)
NieSamowita u mnie też zero słonka niby nie jest zmino ale jakos tak przygnębiająco:-( i chyba raczej przez weekend się nie pojawi ale coż może w przyszłym tygodniu:tak:

Mój pies szaleje bo z okazji dnia dziecka dostał piszcząca piłeczkę takie małe pomarańczowe paskudztwo a tyle radości:-D

Do góry