reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc dziewczynki :-)
Ja tez nie mialam zabardzo czasu zagladnac bo przez 2 dni mialam gosci :-)
Napisze cos jak znajde czas bo teraz mykam kompciu kompciu i do lozia...moze meulek sie dolaczy ...licze na jakies przytulanki bo cos mnie ochota bierze :-D
Buziaczki owocnej nocy zycze wam wszystkim:tak::tak::tak:

reklama
hej
a ja mam caly czas problemy z wejsciem na bb :-(
dzisiaj wrocil mezulek, wiec zmykam
przesylam buziaczki

Hejo to ja...tęsknilyście,heheh
My jesteśmy od wczoraj na wsi u cioci.Wiecie iwko,grilek,ploteczki,podwórko,opalanko--supeer sprawyy,tylko pozazdrościc,:-);-):tak::-D
Poczytałam was w końcu,tyle ego,a teraz poodpisuje.
A wogole to buziaki ode mnie...i Matula...

to ruciane nida jest jakies 40 km ode mnie ale jeszcze sprawdze dokladnie :-)
Meggie to fajno,hehe,my juz nie mozemy się doczekac,już 3 razy tam byliśmy,potem przerwa bo ciąz i Matuś mały,a teraz 3 lata przerwy i znowu tam jedizemy,super,,,juz marze o tym...

Ja też jadę na mazury ale jeszcze nie wiem gdzie jak będę wiedzieć to dam wam znać :-):-D:-D:-D może się spotkamy .
heheh Niesamowita super,ja na Mauzrach to czuje inny klimat,pełen luzik i wypoćzecie na maksa,ale jak to teraz z Matuniem będzie,no chyba inaczej,papa

Witajcie dziewczynki
@ wredota przyszła i czuję sie nie za dobrze :no::no::no:.
Chociaż nie będę miała na ślubie @ :-D:-D:-D:-D.
są żółte a meble będą klonowe :-):-):-):-):-)
Ewcia witaj :tak::tak::tak:.
.
Witaj isikorka ,dopiero dziisja się qwitam,nom dobrze,ż enaslubie nie będzie się z bólu skręcała.jejku juz jutro czerwiec,coraz blizej,,,mas znerwy???

ja tez jade na mazury:) w drugiej polowie sierpnia :) W okolice Giżycka, ale pływać będziemy wszędzie gdzie się da:-D
Super Ivi,my tezwszędzie jesteśmy wszędiz epływamy na mazurach;-):-).
Dziewczyny to może zorganizujcie sobie jakieś wakacyjne spotkanko na Mazurach:laugh2::tak:.
Ja miałam jechać albo nad Morze albo właśnie na Mazury... ale jak to będzie to sie okarze;-)
A swoją drogą fajnie by było sie tam spotkać... no ale pewnie ciężko by było to tak zgrać, żebyśmy wszystkie w tym samym czasie tam były...
hehe fajnie fajnie by było sie spotkac,ale na pewno do teog nie dojdzie,ale my ślami będziemy ze soba,hehe

Witam Was kochane, mam do Was pytanko: Czy prowadzicie obserwacje cyklu i mierzycie temperaturkę? Jeśli tak, to który dzień jest nalepszy na staranie? Ja do tej pory myślałam, że dzień ostatni, w którym jest najlepszy śluz płodny i pierwszy dzień skoku temperatury. Niedawno byłam u Lekarza i moja teoria padła:(:no: Powiedział mi przed skokiem 3 dni a potem już nie:( jak to jest w Waszym przypadku?? Pozdrawiam Was wszystkie i życzę żebyście mogły szybko cieszyć się Dzidzią:happy:
ziubek ja nic nie prowadze,ide na zywioł z mężem be zzabezpieczeń,w dni płodne pełen seksik:-D:tak:i tak czekamy może będize druga dzidzia,,,

Dopiero teraz do was pisze bo wróciliśmy niedawno od znajomych moich rodziców i zaprosiliśmy ich na wesele :-):-).
Wcześniej byłam z mamami ustalić menu dań weselnych i poprawinowych :-):-):-)
A i czekała na nas niespodzianka :-):-):-):-):-). Ponieważ bierzemy najdroższe menu i wraz z poprawinami mamy ufundowany przez dom weselny Gracja tygodniowy pobyt w Pobierowie :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:.

Termin albo czerwiec tego roku, wrzesień 2007 albo czerwiec przyszłego roku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.Stawiam na wrzesień bo myśląc przyszłościowo nie wiadomo co będzie w czerwcu 2008 ;-);-);-);-).
Być może będę miała fasolkę brzuszku albo już upragnione maleństwo i z wyjazdu nici ;-);-). Jeszcze się zobaczy w sierpniu ale byłam bardzo mile zaskoczona , bo nigdy jeszcze z czymś takim sie nie spotkałam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ale suuuperr,no to macie mięsią cmiodowy gratis,bomba poprostu,,:-D

dziubek - przypomniało mi się że chciałam jeszcze coś napisać... Co do tego staranka i celowania w owu, to czy nie lepiej cieszyć się kochaniem "na spokojnie" i nie szaleć z terminami?:) kochajcie się w dni płodne wtedy kiedy macie na to ochotę a nie wtedy kiedy lekarz kazał i na pewno lepiej na tym wyjdziecie ;) buziaki i trzymam kciuki:tak::tak:
Ivi mas zarcje,ja tam robie...:tak:;-):-)

kiniusia jak objawiki;) zmęczenie? więcej śluziku? coś inaczej z cycuszkami?:) Bo wiesz, kciuki nam bieleją od tego trzymania;-)
No własnei Kiniusia co tam.Ja mysle,że ty biedna zalatana z ta praca.po dniówk zmęczona,nocki jeszcze gorzej...malutka co tma u ciebie/??

ja id elulki,dobranoc buziole,jutro będe po snaidnaiu,albo moze przy snaidnaiu,papapapa

Alez dałam czadu i sie rozpisałam,ojj matko,hehe
Izabelka miłego wieczoru z mężusiem,,
Hmm kiedy mój wróci??;-) kurde jeszcze tyle dni...:zawstydzona/y::-:)szok::tak:
apdam myju,papaapa

hellloooooo:-):-):-)

Troszkę Was ostatnio zaniedbuję ale wracam późno z pracy i do tego remont i sesja......, no a poza tym to teraz super czas na przytulanka więc się nie obijamy;-)

melduję że wszystkie posty w biegu przeczytałam i jestem w miarę na bieżąco, tylko szkoda że nie tak często jakbym chciała. Jutro mam wolne, bo w niedzielę 2 egzaminy więc będę zakuwać ale na pewno wpadnę na bb i coś skrobnę.

A tymczasem wszystkie was pozdrawiam, ślę buziaki i lecę upolować męża:-):-)

buziaki:tak:

Witajcie Kobietki!!!
Jakoś dzisiaj jestem totalnie nie w nastroju więc nawet na BB nie zaglądam bo mam wrażenie że zaraz eksploduje a nie chce wylewac tutaj wszystkiego co mnie męczy. Ot życie i już :-(
Wam za to owocnych przytulanek miłych snów i samych dobroci:tak::tak:
Ilonkobędziemy tęsknic wracaj szybciutko do nas:tak:
Do całej resztki Was Kochane naskrobie rano trzymajcie się cieplutko:tak:

Cały dzień próbowałam do was napisać ale BB się zacinało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
To chyba mój ostatni post przed przeprowadzką chyba,że zapomną wyłączyć mi neta to jeszcze napiszę :-p:-p. A jak nie to w przyszłym tygodniu pomęczę Marcina,żeby podłączył mi internet u siebie :tak::tak:.
Będę za wami tęsknić i jak tylko będę miała jakiś dostęp do forum to już do was pisze.
Buziaczki kochane dziewczynki :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzien dobry kochaniutkie...
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia dziecka dla was i nie tylko,bo przeciez dziecmi jestesmy.Buziaki.
U nas pochmurno,pewnie w taki dzien spadnie deszcz. My dzisiaj wybieramy się do miasta na plac zabaw z Matetkiem,kupic mu takż eprezent,a jeszcz ei tak nie wiem co?? Pomysle an mieście...
A także jade do fryzjera sobie pociachac włosy...cos pocieniowac , obciąz itp.
Czekam tylko na szwagierke az z pracy wróci,bo do 14 tyra i pojechała moim autem,bo ich w naprawie i nie mamy jak sie teraz ruszyć ,dlatego dopiero popołudniu jedziemy...

Mufka pwoodoznka na egzaminach i miłego zakuwania...

Puchatka jak tam twoje przytulanko??Hmm a ja do synka się przytula.lam,bo męża nie ma , a u cioci spimy razem i mnie kopie małolat,hehe

isikora chyba wszyscy maja problemy z wejściem na BB,bo coś u nich sie popsuło ostatnio,ale dałas rade się dostac.:-):tak:My tez kochana za toba bedziemy tęsknili,obys szybko miała neta.Będziemy czekać na ciebie:-);-):tak::-D

reklama
Witajcie Kochane!!!
Tak to chyba jeszcze nie było żebym o takiej godzinie to ja witała sie pierwsza:tak: Dzisiaj mam zdecydowanie lepszy humorale jak pomyśle że dzisiaj dzień dziecka to żałuję że nie mam komu kupic prezentu:-( może za rok albo dwa.
Mufka a z czego te egzaminy?? Owocnej nauki i owocnych przytulanek:-)
ILonko jesteśmy z Tobą i czekamy na kolejny pościk:tak:
Meggie mój ginek zacząl od wysłania męża na badanie harcerzyków a potem mnie na hormonki narazie to tyle okazało się że mam wysoki poziom prolaktyny dostaję bromergon na jej obniżenie jeśli to nie pomoże czeka mnie hsg ale mam nadzieję że się uda:tak:
Kiniusia jak tam jakieś zmiany?? nowe objawy?? kiedy teścik??:tak:
Ewcia Jak tam Wam na tej wsi?? Szczerze zazdroszczę bo ja mieszkam w bloku i nawet balkonu nie mamy:-( Miłego dnia i Buziaki dla Mateuszka
Asiu fajny dzionek miała Natalka :tak: a tym samym i Ty :tak: Buziaki dla Was obu:-)
Izabelko obyś miała tylko spokój i oby to wszystko razem pomogło:tak: Oczywiście Buziaki dla Oskarka:-)
Bastra no to obys znalazła troszke czasu na BB tylko uprzedzam że to nałóg:-D
NieSamowita Ty pewnie standartowo dzionek zaplanowany:-)
Ataata jak tam Twój brzusio i jego lokator albo lokatorka :-)?? Buziaki dla Ciebie i fasolki:-)
Sreberko tradycyjnie ale zawsze z takim samym oddaniem machanko:tak::-)
Ivi miłego dnia:-)
Dziubek jakby jakieś pytanka to pamiętaj śmiało pytaj:-)
Wagnies co tam mróweczko u Ciebie??
Telma gdzie sie ukryłyście z Melą?? Wy jeszcze w Irlandii czy już znowu w Polsce??
Kindzia jak już sie uda Ci do nas dostac z czym wszystkie ostatnio miałyśmy problemiki to chwal sie jak tam świetowanko rocznicy:-)

Do góry