Hejo to ja...tęsknilyście,heheh
My jesteśmy od wczoraj na wsi u cioci.Wiecie iwko,grilek,ploteczki,podwórko,opalanko--supeer sprawyy,tylko pozazdrościc,:-);-)

Poczytałam was w końcu,tyle ego,a teraz poodpisuje.
A wogole to buziaki ode mnie...i Matula...
to ruciane nida jest jakies 40 km ode mnie ale jeszcze sprawdze dokladnie :-)
Meggie to fajno,hehe,my juz nie mozemy się doczekac,już 3 razy tam byliśmy,potem przerwa bo ciąz i Matuś mały,a teraz 3 lata przerwy i znowu tam jedizemy,super,,,juz marze o tym...
Ja też jadę na mazury ale jeszcze nie wiem gdzie jak będę wiedzieć to dam wam znać :-)

może się spotkamy .
heheh Niesamowita super,ja na Mauzrach to czuje inny klimat,pełen luzik i wypoćzecie na maksa,ale jak to teraz z Matuniem będzie,no chyba inaczej,papa
Witajcie dziewczynki
@ wredota przyszła i czuję sie nie za dobrze

.
Chociaż nie będę miała na ślubie @

.
są żółte a meble będą klonowe :-):-):-):-):-)
Ewcia witaj

.
.
Witaj isikorka ,dopiero dziisja się qwitam,nom dobrze,ż enaslubie nie będzie się z bólu skręcała.jejku juz jutro czerwiec,coraz blizej,,,mas znerwy???
ja tez jade na mazury

w drugiej polowie sierpnia

W okolice Giżycka, ale pływać będziemy wszędzie gdzie się da
Super Ivi,my tezwszędzie jesteśmy wszędiz epływamy na mazurach;-):-).
Dziewczyny to może zorganizujcie sobie jakieś wakacyjne spotkanko na Mazurach

.
Ja miałam jechać albo nad Morze albo właśnie na Mazury... ale jak to będzie to sie okarze;-)
A swoją drogą fajnie by było sie tam spotkać... no ale pewnie ciężko by było to tak zgrać, żebyśmy wszystkie w tym samym czasie tam były...
hehe fajnie fajnie by było sie spotkac,ale na pewno do teog nie dojdzie,ale my ślami będziemy ze soba,hehe
Witam Was kochane, mam do Was pytanko: Czy prowadzicie obserwacje cyklu i mierzycie temperaturkę? Jeśli tak, to który dzień jest nalepszy na staranie? Ja do tej pory myślałam, że dzień ostatni, w którym jest najlepszy śluz płodny i pierwszy dzień skoku temperatury. Niedawno byłam u Lekarza i moja teoria padła

Powiedział mi przed skokiem 3 dni a potem już nie

jak to jest w Waszym przypadku?? Pozdrawiam Was wszystkie i życzę żebyście mogły szybko cieszyć się Dzidzią
ziubek ja nic nie prowadze,ide na zywioł z mężem be zzabezpieczeń,w dni płodne pełen seksik

i tak czekamy może będize druga dzidzia,,,
Ale suuuperr,no to macie mięsią cmiodowy gratis,bomba poprostu,,
dziubek - przypomniało mi się że chciałam jeszcze coś napisać... Co do tego staranka i celowania w owu, to czy nie lepiej cieszyć się kochaniem "na spokojnie" i nie szaleć z terminami?

kochajcie się w dni płodne wtedy kiedy macie na to ochotę a nie wtedy kiedy lekarz kazał i na pewno lepiej na tym wyjdziecie

buziaki i trzymam kciuki

Ivi mas zarcje,ja tam robie...

;-):-)
kiniusia jak objawiki

zmęczenie? więcej śluziku? coś inaczej z cycuszkami?

Bo wiesz, kciuki nam bieleją od tego trzymania;-)
No własnei Kiniusia co tam.Ja mysle,że ty biedna zalatana z ta praca.po dniówk zmęczona,nocki jeszcze gorzej...malutka co tma u ciebie/??
ja id elulki,dobranoc buziole,jutro będe po snaidnaiu,albo moze przy snaidnaiu,papapapa