Puchatka
Majowe mamy'08
Ja też już uciekam kobietki do łózia jak tylko pieska wygonię bo jakoś nijak oduczyc go spanka w łóżku zatem życze Wam miłej nocki i słodkich snów 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Puchatka no ja tez mam nadzieje ze za rok odbije... chociaz w ubieglym roku bylam 5 razy za granica wiec w tym roku kiblowanie w domciu czeka.... moze ewentualnie do Pragi sie wybierzemy....Wagnies ja mam takie same problemy z wakacjami jak Ty :-( no nic może za rok sobie odbije :-)
Czasami juz nie mam sił, staram się o tym nie myśleć, ale wszędzie gdzie nie spojrze, to widzę ciąże, albo małe Dzidzi i zastanawiam się jakie One mają szczęście i czy ja też kiedyś poznam to uczucie