reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Aha no to Puchatko zupełnie inna sprawa niż w przypadku mojej siostry...:-( Więc nic nie doradze...
I mam nadzieje, że dane Ci będzie cieszyć się rodzicielstwem ito jak najszybciej, bo komu jak komu, ale Tobie sie to naprawde należy już od dawna.
Strasznie mi przykro, że macie z tym takie problemki...:-( Los jest troszke niesprawiedliwy w tych kwestiach... jesteś tak Kochaną i dobrą osóbką, że naprawde aż sie serce człowiekowi kraje, że nie możesz mieć dzieciaczka, w momencie gdy tak bardzo go pragnesz i wyczekujesz...
Ale ja itak wieże, że wam sie uda... że los sie odmieni... że ktoś u góry w końcu zauważy i doceni Twoje dobre serduszko... Tak Puchatko, tak będzie napewno.... i trzymam mocno kciuki, aby ten dzień nastał jak najszybciej:tak::-)

reklama
Ataatadziękuje za ten elaborat na mój temat aż się zarumeniłam:zawstydzona/y: mam nadzieję że się uda ale jest tez we mnie obawa że to dopiero początek drogi to nic razem z moim mężusiem przejdziemy to bo razem damy radę ze wszystkim :tak: Narazie ciesze się Twoją fasolką bo chociaż bywa mi trudno jak się innym udaje a mnie to szczęście omija to jednak każda taka kruszynka to cud a cud to zawsze powód do radości:-)
IzabelkoTobie też dziękuje za wsparcie:tak:

Dobry wieczór dziewczynki;-).
Ja właśnie wróciłam z pracy i jak zwykle jestem padnięta:-(.
Teściku nie robiłam,ponieważ przemyślałam sprawę i poczekam z tydzień.Może rzeczywiście jeszcze za wczesnie...
Uciekam lulu.Słodkich snów wam życzę laseczki.Do juterka.
Dobranoc.:tak:

Dziendoberek dziewczynki :-):-):-):-):-):-)
Za niedlugo wychodze do pracy wiec obowiazkowo zagladam do was:-):-)
Wczoraj wieczorem nie bardzo dalam rade gdyz przyjechal do nas brat mojego meza bo za 2 dni wyjezdza na ok 3 miesiace do pracy.
Izabelka milego dzionka
NieSamowita widze ze strasznie ruchliwa z Ciebie osobka... jestes wszedzie :-D i tak trzymaj. A Ty pracujesz gdzies lub uczysz sie?
Ewcia81 ale poleniuchowalas wczoraj az zazdroszcze ja codziennie <weekendy mam wolne> 5:30 pobudka :-:)-:)-:)-:)-( Ale tak to juz musi byc :-D
Puchatka Ja pracuje w takim ciekawym i bajecznym miejscu gdzie sie maluje ozdoby choinkowe i inne cudenka.Puchatka a ten Twoj nastroj to....trzymam kciuki zeby w tym cyklu sie udalo. Moze to jakis zwiastun?:-DPo czesci Cie rozumiem my sie staramy od wrzesnia ubieglego roku.
asialc zycze Ci dzisiaj duzo usmiechu zebys nadrobila ten wczorajszy dzien w ktory wdarl sie wisielczy nastruj. :-):-):-):-):-):-):-)
Meggie jak lody? PYYYYCCCHHHHAAAAAAAAAAAA????? :-D:-D
Bo ploteczki pewnie sie udaly....
isikora obaczysz ze jeszcze dziadek zatanczy na waszym weselu tylko musisz w to mocnow ierzyc.My wszystkie trzymamy kciuki i nie zamartwiaj sie. Za niedlugo Twoj najszczesliwszy dzien w zyciu.
Kiniusia trzymamy kciuki i wierzymy....:tak::tak::tak::tak:

ok nadeszla moja pora.zmykam milego dnia kochane papa;-);-);-);-);-);-);-)

dzien dobry
ja na chwilke przy sniadaniu ;-)
chcialam zyczyc Tobie Bastro i wszystkim dzieczynkom milego dnia!

dzien dobry kobietki :-) wczoraj juz nie dalam rady zajrzec bo jak wrociłysmy z kolezanka ze spacerku to akurat moje kochanie drzwi za nami zamknelo :szok: bo wrocil 2 godziny wczesniej z pracy :laugh2: dalysmy mu sie tylko umyc i zlapac oddech i wyciagnelysmy na obiadek do restauracji, coby nie ujadl mojego kiepskiego obiadu :laugh2:
Puchatko ja staram sie o dzidzisia juz 1,5 roku z malymi przerwami kiedy nie mialam juz na to zupelnie sil, wierze, ze pomimo tych tak licznych trudnosci nam sie uda moze razem bedziemy chwalic nasze malenstwa:tak:
isikora samopoczucie po wczorajszym wypadzie duzo lepiej, nowe sily i optymizm wstapily
bastra spokojnej pracy i milego popoludnia zycze, a lody byly przepyszne (bananowe):laugh2:, a pozniej jeszcze lit smietankowo-orzechowych i na obiadek z kochanie :-)
pozdrawiam was kochane i zycze wszystkim i kazdej z osobna milego dnia, obfitujacego w same radosci :-) a tak apropo to u mnie wczoraj wieczorem burza byl a dzis dzeszczyk pada ale jest cieplo ( ale sie rozpisalam):zawstydzona/y:

Dzień dobry kochaniutkie w ten pochmurny dzioneczek...
My spaliśmy dzisiaj do 8:30,ale sie wyspaliśmy,w sumie to ja codziennie się wysypiam.buizollee.

Meggi dobrze,że wypad wypadł dobrze z kumpelami.

Attaata jak tam leci dzionek??>>.

NIesamowita a jakiej pracy szukasz??

Bastra miłego dnia w pracy...

Kiniusia ja bym nie wytrzymała z tym testem,bym dawno zrobiła i potem drugi bym zrobiła,mas zislną wole kobietko..:tak:

Puchatko powodzonka w next staraniach i mas ztu ~~~~~~~~~~fluidków deko.buźka.

A ja dzisiaj sobie uświadomiłam,że dopiero w lipcu next starania o drugą dzidizę,bo jak mąż wróci 23 czerwca to @ będize i ncii,także będizmey sie starać na Mazurach,bo 29 na Mazury jedziemy na 8 dni. Ach może coś w innym klimacie wyjdzie....hehe
Już nie mogę się doczekać...

Wszystkim kobietom i całej ekipie starających buziole i miłego dnia...

NieSamowita dziekuje Ci za te slowa otuchy i wogole, ja tez wierze, ze sie uda, bo bez wiary juz dawno bym zwariowala :-( teraz staram sie relaksowac na maksa, wlasnie umowilam sie z kumpela na popcorn i miasto aniolow tylko zrobie pranko i odkurze w domku i juz mnie nie ma :-D a jak moje kochanie wroci to zrobimy sobie obiadek i postaramy sie jakos przyjemnie spedzic popoludnie ;-)
Ewcia81 a gdzie dokladnie na mazurach bedziecie?? bo ja na mazurach mieszkam :)

Ewcia81 a gdzie dokladnie na mazurach bedziecie?? bo ja na mazurach mieszkam :)

Meggie my jedziemy do miejscowości Ruciane Nida,bo już tam 3 rayz byliśmy,co roku jeźdizliśmy,tylko dw alata teraz nie byliśmy,no i czas pojechać. To jets koło Mikołajek. A ty gdzie?? Chociaż ja nie znam tamtych terytoriów,hehe

Niesamowita u nas psoko,chociaż jakaś pochmurna pogoda cąły dzione jest i krp[iło i nie wiadomo czy isć an dwór czy nie...

reklama
Do góry