reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

u nas bylo chlodno bez slonca i sie wybralam z malym na rynek; weszlam za zakret i slonce sie pokazalo; ukrop :no: ledwo doczlapalismy sie spowrotem;
teraz maly z niania w piasku, ja posprzatalam i zmykam do pracy
do wieczorka papa

reklama
Witajcie...
Ja dopierow z łóżka się zwlekłam.dobrze,że mó mały sam się sobą zajmie od rana,ja zawsze godizne dłużej w łózku niż Matuś. Teraz śniadanie i kawa.
U nas cosik pochmurno,no dizsiaj u mnie miały być ulewy i wogółe lać,a tu nic.chcoiaż wieje i słabe słonko,ale 24 jest w cieniu.
Buziaki
Kiniusia jak tam testowanko,no powidz nam!!!

Witajcie Kobietki!!!
u mnie jakos tak bez słonka co nie znaczy że zimno albo coś ale troszkę chłodniej było i nawet pokropiło z pięc minut:tak: Poza tym mnie dzisiaj tez podpadła słuzba zdrowia bo teściowa poszła do lekarza dokucza jej coś wątróbka ostatnio a on nawet jej porządnie nie zbadał ani osłuchał ani ciśnienia z łaski wypisał skierowanie na USG i dał leki :wściekła/y: potem jeszcze teściowa doczytała w ulotce jednego leku że nie należy go stosować przy zaburzenaich funkcjonowania wątroby:wściekła/y: gnojek jeden zresztą nie wiem po co ona chodzi akurat do tego lekarza bo juz kiedys tez jej dał jakiś taki silny lek że w skutkach ubocznych było że mogą doprowadzić do zgonu:wściekła/y::no: Oczywiście w domku to teściowa potrafi się odezwać a tam normalnie trusia:wściekła/y::eek: Normalnie słów mi brak
No a teraz z innej beczki
Gosia no to gratulacje z powodu egzaminków i fajnie mieć wakacje:-)
kiniusiaa nie ma możliwości żebyś poszła prywatnie?? w końcu tu chodzi o Twoje zdrowie :tak:
Kindziajak tam po świetowanku rocznicy??:-) a co do problemów to z dostaniem się do nas no to po komunikacie widze że siła wyższa:tak: Miłego dnia:-)
NieSamowita moje samopoczucie bywa różne tego nie da sie tak wyjaśnić i życze żeby Twoje staranak nie trwały tak długo:-) Miłego opalanka:tak:
Izabelko jakaś zdradliwa ta pogoda ostatnio zresztą ja zamiast tych upałów teraz wolałabym tak spokojna cieplutką wiosne przez te upały człowiek zapomina że to dopiero koniec maja:-)Buziaki dla Twojego smyka:-D
Bastra a gdzie Ty pracujesz?? Życzę spokojnego dnia:-)
Meggie zaglądaj do nas częsciej:-)
Wagnies pędzą te posty jak szalone:-D Spokojnej pracki:tak:
Ilonko aż trudno uwierzyć że do Twojego ślubu zostało już tak malutko co do figurki to zazdroszczę bo ja nawet gdybym jadła tylko gulasz z marchewki i piła wyłącznie wodę to i tak jakoś zeszczupleć nie potrafię :-( no nic takie życie:-)
Asiu fajnie że ktoś chciał Cie docenic awansem ale ja pewnie podjęłabym taka decyzje jak Ty bo praca przychodzi odchodzi zmienia się itp. a Natalkę masz tylko jedną i ona jest najważniejsza:tak: Buziaczki dal Was obu:-D
Mufka miłego dnia i oby remoncik jak najszybciej dobiegł końca:-)
seberko oczywiście machanko i dużo ciepłych myśli w Twoją stronę :-D:tak:
Ewcia jak tam Twój mały facecik?? Jakie plany na dziś??:tak:
Ataata miłego dnia i dużo ciepłych myśli dla Ciebie a buziak dla fasolki:-D:tak:

Puchateczko my dzisiaj,nie wiem co robimy.
U ans się na deszcze zpaowiada i chyba wdoma psoiedizmy.
Mialam zamiar zaniesc buty do szewca i iść do bankomatu,a to daleko cyzli taki długi spacerek z Matim,ale zobaczymy koło 13 jaka będiz epogoda lub koło 12. Nie wiem nie chce mi sie iśc,ale trzeba,chyba ż ebedzie padąło.oby nieee.

Bastra jeszcze z Kraq jest Antila na 30-stkach, no i Kindzia100 pochodzi z Kraq....
...
A jeszcze Doticzka jest z Krakowa:-p Tylko, że ta wstręciucha o nas zapomniała bo sie nie pojawia wogóle:laugh2:;-)

ivi,a wiesz może coś o tym plamieniu implantacyjnym?
;-)
Kiniusia ja o plamieniu implntacyjnym słyszałam i czytałam tyle, że może wystąpić w ok 7-10 dni od zapłodnienia... Tak jak ivi mówi, jest to zagnieżdżenie sie zarodka, podczas którego może wystąpić krwawienie. Doticzka to miała:tak:
A jeśli chodz o tempke to ta twoja jest całkiem ciążowa!!! Ja taką właśnie miałam i mam nadal:tak: Co do testu to nie zrażaj sie jak wyjdzie negatywny.... mi po 7 czy 8 dniach od zapłodienia wyszła I krecha a 3 dni później już II :tak: Także pamiętaj o tym, że test może prawdy nie powiedzieć bo jest za wcześnie.

Puchatko dziękujemy, a dla Ciebie buziak od fasolki;-)

Miłego dzionka wszystkim

puchatko pozdrawiam cieplutko i zycze milego dzionka ja na BB jest praktycznie kilka razy dziennie tylko malo sie udzielam :tak: czasami jestem po prostu malo komunikatywna :zawstydzona/y: ale ciesz sie z fasolek razem z wami i smuce wraz z nie zafaskolowanymi jeszcze :wściekła/y:

Hejka
My właśnie już nie będziemy się nudzili z Matkiem,bo dzowniła do nas ciocia Beata co am dwójkę dzieci,a trzecie w drodze,że mamy do nich przyjśc na kawke.No to lecimy się szykować,mama głowe umyć i wtedy pójdziemy do nich...
Miłego dzioneczka kochaniutkoie...

NieSamowita jak masz ochote na opalanko to zapraszam do mnie ;-)mam juz 30 stopni w cieniu i chmurki jak na lekarstwo :-D

reklama
Do góry