reklama
E
Ewcia81
Gość
Witajcie...
Ja dopierow z łóżka się zwlekłam.dobrze,że mó mały sam się sobą zajmie od rana,ja zawsze godizne dłużej w łózku niż Matuś. Teraz śniadanie i kawa.
U nas cosik pochmurno,no dizsiaj u mnie miały być ulewy i wogółe lać,a tu nic.chcoiaż wieje i słabe słonko,ale 24 jest w cieniu.
Buziaki
Kiniusia jak tam testowanko,no powidz nam!!!
Ja dopierow z łóżka się zwlekłam.dobrze,że mó mały sam się sobą zajmie od rana,ja zawsze godizne dłużej w łózku niż Matuś. Teraz śniadanie i kawa.
U nas cosik pochmurno,no dizsiaj u mnie miały być ulewy i wogółe lać,a tu nic.chcoiaż wieje i słabe słonko,ale 24 jest w cieniu.
Buziaki
Kiniusia jak tam testowanko,no powidz nam!!!
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie Kobietki!!!
u mnie jakos tak bez słonka co nie znaczy że zimno albo coś ale troszkę chłodniej było i nawet pokropiło z pięc minut
Poza tym mnie dzisiaj tez podpadła słuzba zdrowia bo teściowa poszła do lekarza dokucza jej coś wątróbka ostatnio a on nawet jej porządnie nie zbadał ani osłuchał ani ciśnienia z łaski wypisał skierowanie na USG i dał leki
potem jeszcze teściowa doczytała w ulotce jednego leku że nie należy go stosować przy zaburzenaich funkcjonowania wątroby
gnojek jeden zresztą nie wiem po co ona chodzi akurat do tego lekarza bo juz kiedys tez jej dał jakiś taki silny lek że w skutkach ubocznych było że mogą doprowadzić do zgonu
Oczywiście w domku to teściowa potrafi się odezwać a tam normalnie trusia
Normalnie słów mi brak
No a teraz z innej beczki
Gosia no to gratulacje z powodu egzaminków i fajnie mieć wakacje:-)
kiniusiaa nie ma możliwości żebyś poszła prywatnie?? w końcu tu chodzi o Twoje zdrowie
Kindziajak tam po świetowanku rocznicy??:-) a co do problemów to z dostaniem się do nas no to po komunikacie widze że siła wyższa
Miłego dnia:-)
NieSamowita moje samopoczucie bywa różne tego nie da sie tak wyjaśnić i życze żeby Twoje staranak nie trwały tak długo:-) Miłego opalanka
Izabelko jakaś zdradliwa ta pogoda ostatnio zresztą ja zamiast tych upałów teraz wolałabym tak spokojna cieplutką wiosne przez te upały człowiek zapomina że to dopiero koniec maja:-)Buziaki dla Twojego smyka
Bastra a gdzie Ty pracujesz?? Życzę spokojnego dnia:-)
Meggie zaglądaj do nas częsciej:-)
Wagnies pędzą te posty jak szalone
Spokojnej pracki
Ilonko aż trudno uwierzyć że do Twojego ślubu zostało już tak malutko co do figurki to zazdroszczę bo ja nawet gdybym jadła tylko gulasz z marchewki i piła wyłącznie wodę to i tak jakoś zeszczupleć nie potrafię :-( no nic takie życie:-)
Asiu fajnie że ktoś chciał Cie docenic awansem ale ja pewnie podjęłabym taka decyzje jak Ty bo praca przychodzi odchodzi zmienia się itp. a Natalkę masz tylko jedną i ona jest najważniejsza
Buziaczki dal Was obu
Mufka miłego dnia i oby remoncik jak najszybciej dobiegł końca:-)
seberko oczywiście machanko i dużo ciepłych myśli w Twoją stronę

Ewcia jak tam Twój mały facecik?? Jakie plany na dziś??
Ataata miłego dnia i dużo ciepłych myśli dla Ciebie a buziak dla fasolki

u mnie jakos tak bez słonka co nie znaczy że zimno albo coś ale troszkę chłodniej było i nawet pokropiło z pięc minut

No a teraz z innej beczki
Gosia no to gratulacje z powodu egzaminków i fajnie mieć wakacje:-)
kiniusiaa nie ma możliwości żebyś poszła prywatnie?? w końcu tu chodzi o Twoje zdrowie

Kindziajak tam po świetowanku rocznicy??:-) a co do problemów to z dostaniem się do nas no to po komunikacie widze że siła wyższa

NieSamowita moje samopoczucie bywa różne tego nie da sie tak wyjaśnić i życze żeby Twoje staranak nie trwały tak długo:-) Miłego opalanka

Izabelko jakaś zdradliwa ta pogoda ostatnio zresztą ja zamiast tych upałów teraz wolałabym tak spokojna cieplutką wiosne przez te upały człowiek zapomina że to dopiero koniec maja:-)Buziaki dla Twojego smyka

Bastra a gdzie Ty pracujesz?? Życzę spokojnego dnia:-)
Meggie zaglądaj do nas częsciej:-)
Wagnies pędzą te posty jak szalone

Ilonko aż trudno uwierzyć że do Twojego ślubu zostało już tak malutko co do figurki to zazdroszczę bo ja nawet gdybym jadła tylko gulasz z marchewki i piła wyłącznie wodę to i tak jakoś zeszczupleć nie potrafię :-( no nic takie życie:-)
Asiu fajnie że ktoś chciał Cie docenic awansem ale ja pewnie podjęłabym taka decyzje jak Ty bo praca przychodzi odchodzi zmienia się itp. a Natalkę masz tylko jedną i ona jest najważniejsza

Mufka miłego dnia i oby remoncik jak najszybciej dobiegł końca:-)
seberko oczywiście machanko i dużo ciepłych myśli w Twoją stronę

Ewcia jak tam Twój mały facecik?? Jakie plany na dziś??

Ataata miłego dnia i dużo ciepłych myśli dla Ciebie a buziak dla fasolki

E
Ewcia81
Gość
Puchateczko my dzisiaj,nie wiem co robimy.
U ans się na deszcze zpaowiada i chyba wdoma psoiedizmy.
Mialam zamiar zaniesc buty do szewca i iść do bankomatu,a to daleko cyzli taki długi spacerek z Matim,ale zobaczymy koło 13 jaka będiz epogoda lub koło 12. Nie wiem nie chce mi sie iśc,ale trzeba,chyba ż ebedzie padąło.oby nieee.
U ans się na deszcze zpaowiada i chyba wdoma psoiedizmy.
Mialam zamiar zaniesc buty do szewca i iść do bankomatu,a to daleko cyzli taki długi spacerek z Matim,ale zobaczymy koło 13 jaka będiz epogoda lub koło 12. Nie wiem nie chce mi sie iśc,ale trzeba,chyba ż ebedzie padąło.oby nieee.
Ataata
Grudniowa Mama '07
A jeszcze Doticzka jest z KrakowaBastra jeszcze z Kraq jest Antila na 30-stkach, no i Kindzia100 pochodzi z Kraq....
...

Kiniusia ja o plamieniu implntacyjnym słyszałam i czytałam tyle, że może wystąpić w ok 7-10 dni od zapłodnienia... Tak jak ivi mówi, jest to zagnieżdżenie sie zarodka, podczas którego może wystąpić krwawienie. Doticzka to miałaivi,a wiesz może coś o tym plamieniu implantacyjnym?
;-)

A jeśli chodz o tempke to ta twoja jest całkiem ciążowa!!! Ja taką właśnie miałam i mam nadal

Puchatko dziękujemy, a dla Ciebie buziak od fasolki;-)
Miłego dzionka wszystkim
puchatko pozdrawiam cieplutko i zycze milego dzionka ja na BB jest praktycznie kilka razy dziennie tylko malo sie udzielam
czasami jestem po prostu malo komunikatywna
ale ciesz sie z fasolek razem z wami i smuce wraz z nie zafaskolowanymi jeszcze 

E
Ewcia81
Gość
Hejka
My właśnie już nie będziemy się nudzili z Matkiem,bo dzowniła do nas ciocia Beata co am dwójkę dzieci,a trzecie w drodze,że mamy do nich przyjśc na kawke.No to lecimy się szykować,mama głowe umyć i wtedy pójdziemy do nich...
Miłego dzioneczka kochaniutkoie...
My właśnie już nie będziemy się nudzili z Matkiem,bo dzowniła do nas ciocia Beata co am dwójkę dzieci,a trzecie w drodze,że mamy do nich przyjśc na kawke.No to lecimy się szykować,mama głowe umyć i wtedy pójdziemy do nich...
Miłego dzioneczka kochaniutkoie...
Ataata
Grudniowa Mama '07
Widze tu jakąś fanke Energy 2000...
Niesamowita zapraszam do siebie, ja mam do Energy z 10 minut samochodem
;-)
Niesamowita zapraszam do siebie, ja mam do Energy z 10 minut samochodem

reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
:-)Witaj:-)
Ale ci fajnie zazdroszczę kocham Energy
To jak Kochasz Energy to pewie Epsilon też byś polubiła;-) Do niego mam troszke dalej, jakieś 15 minut autkiem

A i słonko też dziś mam takie na opalanko... Niewiem ile stopi, ale tak jak u Meggie z delikatną chmurką co jakiś czas