reklama

Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

Dziewczyny zby mogl przyleciec do was bocian musi najpierw popracowac dzieciol.
Nie obrazajac naszych kochanych panow
malaga
Fanka BB :)
My pewnie też nie wcześniej niż w przyszłym roku ;-):-) Też byliśmy na spacerku, ale upał nas zagonił z powrotem do domkuMalago zaczniemy prawdopodobnie w przyszlym roku ;-)
syn wlasnie pierze z mezem hihi dzikie okrzyki slychac z lazienki
bylam z malym na dworze, ale goraco; nie mialam wyjscia; kazal wziasc czapke i wio![]()

Jeszcze nie teraz, choć bardzo bym chciała :-) Na razie muszę skończyć staż, odchowć troszkę synka i może wtedy postaramy się o siostrzyczkę lub braciszka dla Piotrusia ;-):-)malaga to dołaczaj dołączaj:-)
Witajmalaga witam :-)

Witam:-):-):-)
No w końcu dotelepałam się z tej pracy, skwar taki że butla z tlenem by się przydała:-):-):-)
bastra świetny dowcip, jak mój mężuś sie obudzi bo uciął sobie drzemkę to go nim zaskoczę;-) pozdrawiam
asiu warsztaty dla panów-rewelka, oj biedny ten mój mąż dzisiaj, trochę się nasłucha;-), dzięki za wsparcie przy sesji, szykują się straszne kobyły do zaliczenia, w niedzielę 2 egzaminy, ale będzie dobrze-musi być:-):-):-)
a remoncik toczy się na razie w miarę bezboleśnie;-)
szkoda że z tą pracą tak wyszło ale Natalka na pierwszym miejscu, buziaki
malaga oby ten czas do zaczęcia staranek szybko zleciał
niesamowita fajna z Was parka i ta fryzura bez porównania z poprzednią, super:-)
isikora kiecka pierwsza klasa, czerwony chyba bardziej efektowny niz niebieski, tak trzymać
puchatko poproszę o szeroki uśmiech na buźce i głowa do góry
i prosze ode mnie pogłaskać Bazylka:-)
ataata pięknie wyglądasz kochana z tym brzuszkiem, a z tym opalaniem to ostrożnie, pocieszę Cię ze ja też bladzioch bo nie mam kiedy się poopalać. Ale w Bułgarii sobię odbiję za wszystkie czasy:-)
kiniusia a to plamienie to może zwiastun implantacji zarodka, poczytaj kochana na ten temat, trzymam kciuki
izabelko pozdrowienia dla Oskarka, widzę że żywotny ten Twój synek
ewcia co tam porabiacie z Mateuszkiem
pozdrawiam ciepło
wagnies jak samopoczucie? pewnie zapracowana nasza mróweczka;-)
sreberko pozdrawiam
gosiu, kindzia gdzie żeście się pochowały?
No w końcu dotelepałam się z tej pracy, skwar taki że butla z tlenem by się przydała:-):-):-)
bastra świetny dowcip, jak mój mężuś sie obudzi bo uciął sobie drzemkę to go nim zaskoczę;-) pozdrawiam
asiu warsztaty dla panów-rewelka, oj biedny ten mój mąż dzisiaj, trochę się nasłucha;-), dzięki za wsparcie przy sesji, szykują się straszne kobyły do zaliczenia, w niedzielę 2 egzaminy, ale będzie dobrze-musi być:-):-):-)
a remoncik toczy się na razie w miarę bezboleśnie;-)
szkoda że z tą pracą tak wyszło ale Natalka na pierwszym miejscu, buziaki

malaga oby ten czas do zaczęcia staranek szybko zleciał

niesamowita fajna z Was parka i ta fryzura bez porównania z poprzednią, super:-)
isikora kiecka pierwsza klasa, czerwony chyba bardziej efektowny niz niebieski, tak trzymać

puchatko poproszę o szeroki uśmiech na buźce i głowa do góry

ataata pięknie wyglądasz kochana z tym brzuszkiem, a z tym opalaniem to ostrożnie, pocieszę Cię ze ja też bladzioch bo nie mam kiedy się poopalać. Ale w Bułgarii sobię odbiję za wszystkie czasy:-)
kiniusia a to plamienie to może zwiastun implantacji zarodka, poczytaj kochana na ten temat, trzymam kciuki

izabelko pozdrowienia dla Oskarka, widzę że żywotny ten Twój synek

ewcia co tam porabiacie z Mateuszkiem

wagnies jak samopoczucie? pewnie zapracowana nasza mróweczka;-)
sreberko pozdrawiam
gosiu, kindzia gdzie żeście się pochowały?
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie :-):-).
Już prawie po remoncie

. Jeszcze cyklinowanie podłogi ,
przykręcenie gniazdek, meble, firanki i koniec :-):-):-):-):-).
Bastra sukienka jest na poprawiny bo 23 czerwca wychodzę za mąż

.
Moniko taką figurę mam od urodzenia, chudzielec

, jem jem i nic nie tyje.
Wcześniej trochę przytyłam mama Marcina mnie podpasła ale przed wielkim dniem zgubiłam 2 kilogramy i ważę 51 kg
.
Szafa i biurko jest zamówione a o regale się jeszcze pomyśli bo wszystko musi sie zmieścić

Już prawie po remoncie

przykręcenie gniazdek, meble, firanki i koniec :-):-):-):-):-).
Bastra sukienka jest na poprawiny bo 23 czerwca wychodzę za mąż

Moniko taką figurę mam od urodzenia, chudzielec

Wcześniej trochę przytyłam mama Marcina mnie podpasła ale przed wielkim dniem zgubiłam 2 kilogramy i ważę 51 kg

Szafa i biurko jest zamówione a o regale się jeszcze pomyśli bo wszystko musi sie zmieścić

kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cześć laseczki,ja jestem już albo dopiero po pracy i jestem baaaardzo styrana
.
Czytałam sporo na temat plamienia inplantacyjnego i jedni mówią tak,a drudzy inaczej.

Zdenerwowałam się tylko i postanowiłam,że jutro z samego rana robię test,a jeżeli wyjdzie 1 krecha to powtórzę po kilku dniach dla pewności.Mam nerwy,bo rano próbowałam dostać się do ginekologa i nic:"proszę dzwonić w połowie czerwca..."-tyle usłyszałam i nie interesowało ich nic.K...a,co za kraj!!!

Laski,ja zmykam lulu,bo padam.
Buziam was serdecznie.Słodkich snów życzę;-).

Czytałam sporo na temat plamienia inplantacyjnego i jedni mówią tak,a drudzy inaczej.

Laski,ja zmykam lulu,bo padam.
Buziam was serdecznie.Słodkich snów życzę;-).
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Hej,
Ja wlasnie wrocilam do domciu... i zerkam co u Was...
Ataata prolog jest 12.07 na moscie kolo galerii krakowskiej, a nastepne dni to okolice Łapanowa, Tymowej, Iwkowej, Zegartowic... takze zapraszam!!!!
Bastra jeszcze z Kraq jest Antila na 30-stkach, no i Kindzia100 pochodzi z Kraq....
Mufka oj zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce
Isikora kurcze fajna ta kiecka... tylko nie na moje schabiki....
Kiniusia trzymam kciuki!!!
pozdrawiam... i mykam do spanka bo juz padam...
Ja wlasnie wrocilam do domciu... i zerkam co u Was...
To ten coleci przez WieliczkeBo ja jestem fanatyczką samochodów ogólnie. Tzn teraz już mniej ale zawsze byłam chłopaczara samochodziara
i niejednego faceta w rozmowach potrafiłam zagiąć
![]()
Ataata prolog jest 12.07 na moscie kolo galerii krakowskiej, a nastepne dni to okolice Łapanowa, Tymowej, Iwkowej, Zegartowic... takze zapraszam!!!!
wagnies ataata to nic ze drugi koniec... fajnie ze sa jeszcze jakies krakowianki tutaj
Bastra jeszcze z Kraq jest Antila na 30-stkach, no i Kindzia100 pochodzi z Kraq....
Mufka oj zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce

Isikora kurcze fajna ta kiecka... tylko nie na moje schabiki....
Kiniusia trzymam kciuki!!!
pozdrawiam... i mykam do spanka bo juz padam...
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
ivi,a wiesz może coś o tym plamieniu implantacyjnym?
;-)
;-)