reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Wagnies :-) Ja okolice makro a Ty?

Bastra to ja drugi koniec Kraq.... Kurdwanow... ale przez kilka lat mieszkalam na Bronowicach...

Kiniusia to moze to plamienia to jakas infekcja, bo temperaturka Ci sie podniosla.... a co lekarz na to?

Wagnies mam nadzieję że się wyspałaś u mnie akurat w nocy było całkiem w sam raz do spania ale mój kochany czworonozny wariacik pchał sie do łózka i kobniecznie chciał się bawic o 3.30:confused::laugh2:

Puchatka gdzie tam... znow sie nie wyspalam. Nie dosc ze goraco w nocy to mezus dostal wczoraj super oferte pracy dodatkowej i do polnicy siedzialam przy Nim na gg bo dowiadywal sie co i jak... A ze wczoraj przegonilam troche mojego chlopa po Tyncu i Bielanach to dzis wszystko razem nalozylo sie i daje efekty :-(

Ataata gdzie sie podziewasz? Jak sie czujesz ciezaroweczko??

reklama
Witajcie moje kochane dziewuszki :-D

Izabelka, GRATULACJE za zajęcie 2 miejsca :-) Brawo!!! :-D Ale ten Twój mąż ostatnio na wycieczki kursuje ;-) Fajnie :-)

NieSamowita, wspaniale, że tak się wybawiłaś na imprezach :-D Zdjęcia cudne. No pewnie, ze Wam dziecko pasuje :-)

Ataata, wygladasz prześlicznie :-) A jeśli chodzi o brzuszek, to mi nikt nie wierzył do piatego miesiąca, że jestem w ciąży ;-)

Puchatka, no to witaj w klubie. Ja mam tak samo z tymi kompleksami. Niestety. Wariatki z nas, prawda? :-);-)

mufka, oby Wam remont szybko minął bez wielu poprawek ;-)Te ekipy....;-)
A kiedy na wakacje troszkę odpocząć? Powodzenia w sesji!!!

Kiniusia, a co Ty tak rano wstałaś? ;-) Wybierasz się do gina spytać o te plamienia? Mam nadzieję, że Twoja Mama znowu zacznie się uśmiechać. Przywiozłaś Jej drugiego kotka?

Ewcia, super fotki. Synek przesłodki :-) Dziękuję za całuski. Oczywiście też przesyłam ;-):tak:Ja co prawda nie przepadam za kawą, no chyba, że mam więcej mleka i takiej chętnie się z Tobą napiję, chociażby wirtualnie :-)
Kto dołączy??? I moze do kawki jakieś ciasteczko? ;-)

Bastra, powodzenia w staraniach ;-) A ja do kina sie wybieram już od dawna i jakoś nie mogę dotrzeć :-D A co Ty tak rano piszesz? Szczerze mówiąc i mnie nie długo czeka wczesne wstawanie. Oj jak tego nie lubię...

isikora, śliczna ta sukieneczka. Wygladasz cudnie :-). Meble zamówione?
Łał! Ale ulewa

wagnies, ale chętnie bym przyjechała na ten rajd, ale obwiam się, ze nie dam rady :-( Niestety za bardzo nic nie mogę zaplanować.

Pamiętacie, że wracam pod koniec sierpnia do pracy? Właśnie dostałam propozycje awansu. Niestety nie mogłam jej przyjąć :-(. Chociaż dużo ciekawsze zajęcie i bardziej odpowiedzialne niż to które miałam przed wychowwczym. Pracowałabym 7 dni w tygodniu, często dłużej niż 8 godzin. Gdyby nie te weekendy, to bym się zgodziła, ale tak....Nie wyobrażam sobie widzenia dziecka tylko wieczorami.

Miłego dnia!!!

"Warsztaty tylko dla mężczyzn!" ;-)
Wstęp wolny Uwaga! Ze względu na trudny i zaawansowany program zajęć każde ze spotkań musi być ograniczone do maximum ośmiu uczestników.
Program (dwunastodniowy):
1. Papier toaletowy - czy wyrasta na uchwytach? - dyskusja.
2. Różnice między koszem na pranie a podłogą - ćwiczenia praktyczne.
3. Naczynia i sztućce - czy lewitują samodzielnie, kierując się do zmywarki albo zlewu? - debata panelowa z udziałem ekspertów.
4.Puste kartony, butelki - lodówka czy kosz? - dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.
5.Czy można siedzieć cicho, gdy ona prowadzi? - ćwiczenia na symulatorze.
6.W cyklu "Zdrowie" - temat: Nie jest groźne dla zdrowia przynoszenie jej kwiatów - prezentacja power point.
7.W cyklu "Dorosłe życie" - temat: Podstawowe różnice pomiędzy matką a twoją partnerką - ćwiczenia praktyczne.
8.Jak patrzeć jej prosto w oczy, a nie w dekolt - zajęcia medytacyjno-praktyczne.
9 Jak być idealnym partnerem podczas zakupów? - ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.
10.Pilot do telewizora - utrata pilota, linia pomocy i grupy wsparcia.
11. Nauka odnajdywania rzeczy, np. paska do spodni. Strategia szukania we właściwych miejscach, a nie przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.
12. W cyklu "Techniki przeżycia" - temat: Jak żyć będąc cały czas w błędzie? - zajęcia indywidualne z udziałem psychoterapeutów.
13. Nauka sikania do muszli a nie na deskę - zajęcia w grupach.
14. Opuszczanie deski od sedesu - zrób to sam - ćwiczenia manualne.

Niesamowita, a skad jestes? jakos znajomo wygladasz ;-)
Isikora sliczna sukienka

u nas upal; juz po pracy, robie obiad i gadam z synkiem :-D jest niezmordowany

Cześć dziewczynki.

Isikora sukienka prześliczna, o wiele ładniejsza ta w kolorze czerwonym. Super:tak:

Puchatko bo ja nie wiedziałam, że ty masz smutki znowu i jakieś zdjęcia brzucha tu wklejam:sick: To było nie na miejscu troszki ale nie wiedziałam:-( Wybacz:zawstydzona/y:
Buziaki i napewno sie uda tym razem,z resztą widziałam ostatnio w ciągu jednego dnia 3 bociany i je nastarszyłam, że jak do Ciebie nie zawitają to im nogi z d**ki powyrywam:laugh2::tak:

wagnies jestem jestem czuje sie już oki. Rano była tragedia ale paluszek wskazujący do buzi i żyganko gotowe. A potym zawsez lepiej;-)
Gdzie ten rajd:confused::confused::confused: To ten coleci przez Wieliczke:confused::confused: Bo ja jestem fanatyczką samochodów ogólnie. Tzn teraz już mniej ale zawsze byłam chłopaczara samochodziara:laugh2: i niejednego faceta w rozmowach potrafiłam zagiąć:-D:-D:-D

Bastra Wagnies a ja Nowa Huta:-p

asialc ja też bym nie wzieła roboty świątek piątek i niedziela:no: Kasa kasą ale jakieś życie prywatne też sie człowiekowi należy, tymbardziej jak sie ma małe dzieciątko;-)

Izabelka Sreberko, Niesamowita helloł;-)

Ide coś ze sobą zrobić bo mi sie nudzi, chętnie bym sie poopalałaale jużchwile byłam i mi sie tyłek do krzesła przykleił:laugh2: A pozatymniechce mieć potem plam na twarzy. Więc w tym roku bede niestety bladzioch:laugh2:

papa i miłego dnia

Witajcie staraczki :-)

Izabelko - czy Ty się o kolejnego bobaska starasz?? :-) Całuski dla Oskarka :happy:

Ja już bym chciała do staraczek dołączyć :-) Zobaczymy, co życie przyniesie ;-):-D

Miłego dnia dziewczyny :-)

Ataata szybciutko prosze się do mnie usmiechnąć bo ja się bardzo ciesze z Twojego brzuszka i życzę żeby ten pozostały czas do rozpakowania upłynął jak najmilej i najspokojniej a co do bocianów to dzięki za interwencje i oby pomogła :tak: Jak najczęściej zaglądaj tu i koniecznie chwal się swoim brzusiem :tak:
Asiu może to i wariactwo z tymi kompleksami ale jak sie przed nimi ustrzec przynajmniej ja nie potrafię a jak widzę te wszystkie chude dziewczyny to mi ciązy każda fałdka:zawstydzona/y: a ten tekścik o seminarium normalnie super aż sie popłakałam ze śmiechu:-D
NieSamowita takie życie i czasem trzeba i przez to przechodzić :tak:
malaga to dołaczaj dołączaj:-)
Ilonko świetna sukienka ale Ty masz kobietko figurke tylko pozazdrościć

reklama
Hej hej dziewczynki :):-D:-D:-D:-D

Wrocilam z pracki, zakupki zrobione, obiadek tez mezus pojedzony :happy::happy:
Uffff jak goraco :cool2:

Kiniusia to ty ranny ptaszek jestes i pracus?

NieSamowita
fajnie ze sie swietnie bawilas :-) Bardzo fajne zdjecia. ladna z was para. I uwazaj z tym opalaniem zebys sie w buraczka nie zamienila :laugh2::laugh2:
Puchatka witaj :-)
isikora bardzo ladna sukienka. Na jaka to okazje? Jesli mozna zapytac?
wagnies ataata to nic ze drugi koniec... fajnie ze sa jeszcze jakies krakowianki tutaj
ataata a ze sloneczkiem i brzuszkiem to chyba trzeba uwazac? Dbaj o maluszka :happy2::happy2::happy2:
asialc nie dziekuje. To w koncu musisz dotrzec do tego kina :tak:A wczesnie pisze bo przed praca lubie do was zagladnac :-):-):-) A do pracy mam na 7
Co do pracy masz racje. Dziecko jest najwazniejsze. Ja tez bym zrezygnowala z awansu. Sluszna decyzja
malaga witam :-)

A ja wieczorem mam goscia wiec ide teraz poleniuchowac bo pozniej nie bedzie kiedy ale zagladne tu jeszcze :-) Tak latwo sie mnie nie pozbedziecie :rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry