Witajcie moje kochane dziewuszki
Izabelka, GRATULACJE za zajęcie 2 miejsca :-) Brawo!!!

Ale ten Twój mąż ostatnio na wycieczki kursuje ;-) Fajnie :-)
NieSamowita, wspaniale, że tak się wybawiłaś na imprezach

Zdjęcia cudne. No pewnie, ze Wam dziecko pasuje :-)
Ataata, wygladasz prześlicznie :-) A jeśli chodzi o brzuszek, to mi nikt nie wierzył do piatego miesiąca, że jestem w ciąży ;-)
Puchatka, no to witaj w klubie. Ja mam tak samo z tymi kompleksami. Niestety. Wariatki z nas, prawda? :-);-)
mufka, oby Wam remont szybko minął bez wielu poprawek ;-)Te ekipy....;-)
A kiedy na wakacje troszkę odpocząć? Powodzenia w sesji!!!
Kiniusia, a co Ty tak rano wstałaś? ;-) Wybierasz się do gina spytać o te plamienia? Mam nadzieję, że Twoja Mama znowu zacznie się uśmiechać. Przywiozłaś Jej drugiego kotka?
Ewcia, super fotki. Synek przesłodki :-) Dziękuję za całuski. Oczywiście też przesyłam ;-)

Ja co prawda nie przepadam za kawą, no chyba, że mam więcej mleka i takiej chętnie się z Tobą napiję, chociażby wirtualnie :-)
Kto dołączy??? I moze do kawki jakieś ciasteczko? ;-)
Bastra, powodzenia w staraniach ;-) A ja do kina sie wybieram już od dawna i jakoś nie mogę dotrzeć

A co Ty tak rano piszesz? Szczerze mówiąc i mnie nie długo czeka wczesne wstawanie. Oj jak tego nie lubię...
isikora, śliczna ta sukieneczka. Wygladasz cudnie :-). Meble zamówione?
Łał! Ale ulewa
wagnies, ale chętnie bym przyjechała na ten rajd, ale obwiam się, ze nie dam rady :-( Niestety za bardzo nic nie mogę zaplanować.
Pamiętacie, że wracam pod koniec sierpnia do pracy? Właśnie dostałam propozycje awansu. Niestety nie mogłam jej przyjąć :-(. Chociaż dużo ciekawsze zajęcie i bardziej odpowiedzialne niż to które miałam przed wychowwczym. Pracowałabym 7 dni w tygodniu, często dłużej niż 8 godzin. Gdyby nie te weekendy, to bym się zgodziła, ale tak....Nie wyobrażam sobie widzenia dziecka tylko wieczorami.
Miłego dnia!!!